28 / 03 / 2024

Skoda Karoq'un ekim ayı fiyatları açıklandı! İşte 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Skoda Karoq'un ekim ayı fiyatları açıklandı! İşte 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Skoda’nın en beğenilen kompakt crossover SUV modellerinden biri olan Karoq'un ekim ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Skoda Karoq'un 6 Ekim 2022 fiyat listesi…



Skoda Karoq un ekim ayı fiyatları açıklandı! İşte 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çek otomobil üreticisi Skoda’nın 2017 yılında tanıttığı orta segment kompakt crossover SUV modeli Karoq, yenilenen tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yüksek performans ve yakıt tasarrufunu beraber sunan Skoda Karoq, çevreci 1.5 TSI motoru sayesinde karbondioksit salınımını da aşağı çekiyor.

Geniş iç hacmiyle ferah bir yaşam alanı sunan Skoda Karoq, dış tasarımında keskin biçimde uzanan tornado çizgileri ve C tipi TOP LED arka farlarıyla rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.

Panoramik açılabilir cam tavanıyla gün boyunca aydınlık olan Skoda Karoq, yüksek çözünürlüklü geri görüş kamerası ile kolayca park etmenize olanak sağlıyor.

Tüm yol koşullarına otomatik olarak uyum sağlayarak en iyi seviyede görüş alanı sunan Full LED Matrix farları sürüş keyfinize keyif katıyor. Ayrıca Skoda Karoq, adaptif hız sabitleyici sistem ile 210 kilometre sürate kadar aktif edildiği şartlarda güvenli mesafeyi korumak için araç hızınızı otomatik olarak düzenliyor.

Peki Skoda Karoq'un teknik özellikleri neler? İşte, Skoda Karoq'un teknik özellikleri ve fiyat listesi…


Geri Dön