26 / 04 / 2024

Skoda SuperB’ye Kasım ayı ortasında zam geldi! İşte 23 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda SuperB’ye Kasım ayı ortasında zam geldi! İşte 23 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda’nın göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken SuperB’sinin Kasım ayı fiyatı belli oldu. İşte Skoda SuperB 23 Kasım 2022 fiyat listesi…



Skoda SuperB, geniş ve ferah iş mekanı ile bütün yolcular için üst seviyede konfor sunuyor. SuperB, şeritleri takip etme, güvenli sürüş mesafesini koruma ve olası bir kaza tehlikesine karşı otomatik frenleme özelliği sayesinde güvenli bir yolculuk keyfi sağlar.

SuperB’nin güçlü motorları, dört tekerlekten çekiş ve adaptif süspansiyon seçenekleri bu otomobili tercih etmeniz için çok sayıda nedenden sadece birkaçı.

MAKSİMUM GÖRÜŞ VE MAKSİMUM GÖRÜNME

Skoda SuperB, birinci sınıf aydınlatma sistemleri sayesinde maksimum görüş ve maksimum görünme sunar.

Skoda SuperB’nin gelişmiş multimedya sistemi ile otomobilinizde geçirdiğiniz süre daha eğlenceli ve daha konforlu olacak.

KONFOR ASİSTANLARI SİZİN İÇİN HER ŞEYİ DÜŞÜNÜR

Skoda SuperB’nin konfor asistanları sizin yerinize her şeyi düşünüyor. Trafik sıkışıklığı olduğunda ve trafikte dur-kalk yaptığınızda konforunuzu en üst seviyede tutmak için tasarlanan SuperB’de adaptif hız sabitleyici, trafik sıkışıklığı asistanı ve şerit değiştirme asistanı var.

Skoda SuperB’ye Kasım ayı ortasında zam geldi! İşte 23 Kasım 2022 fiyat listesi…

Olası bir kaza durumunda Skoda SuperB’nin ön bölge frenleme asistanı otomatik olarak fren yapar ve olası bir çarpmanın sonuçlarını da en aza indirmeye çalışır.

AKILLI PARK ASİSTANI SİZİN İÇİN PARK YERİ ARAR

Akıllı park asistanı ile Skoda SuperB, 40 km hızla ilerlerken bile uygun park yeri arayabilir. Yeteri kadar geniş bir alan bulduğunda park manevrasını başlatabilir. SuperB’nin kendini park ettiği anda sürücünün sadece gaz ve fren pedalını kontrol etmesi yeterli olacak.

Skoda SuperB’nin mesafe asistanı, otomobiliniz ile engeller arasındaki mesafeyi ölçer. Olası bir çarpışma tehlikesinde mesafe sensörleri devreye girerek aracı durdurur ve çarpışmayı önler.

ARKA PARK KAMERASI, GERİ VİTES İLE AKTİF OLUYOR

Her sürücünün en önemli ihtiyacı olan arka park kamerası Skoda SuperB’de mükemmel bir görev yapıyor. Geri vites seçildiğinde otomatik olarak aktif olan kamera, elde ettiği görüntüyü multimedya ekranına yansıtarak sürücüyü yönlendirir ve güvenli bir park sağlar.

Peki Skoda SuperB’nin kasım ayı fiyatı ne kadar? Skoda SuperB, kaça satılıyor? İşte Skoda SuperB 23 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön