19 / 04 / 2024

Skoda Octavia’ya kasım ayı bitmeden zam geldi! İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda Octavia’ya kasım ayı bitmeden zam geldi! İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda Octavia’nın fiyatı kasım ayı bitmeden değişti. Kasım ayının ilk iki haftasında eylül ayı fiyatlarıyla satışa sunulan Octavia’ya kasım ayı ortasında zam geldi. İşte Skoda Octavia 25 Kasım 2022 fiyat listesi…



Skoda’nın karizmatik otomobili Octavia, geniş iç hacmi, gelişmiş sürüş destek asistanları, teknoloji ile en üst düzeye çıkarılan performansı ve konforuyla, hem günlük kullanım hem de uzun seyahatler için tercih edilecek bir otomobil.

Skoda Octavia, keskin hatları ve ön ızgaradan kesintisiz olarak uzanan farlarıyla lüks otomobile binmeyi tam anlamıyla hissettiriyor.

SKODA'DA BİR İLK OCTAVIA’DA: İKİ KOLLU DİREKSİYON

Skoda Octavia’da iki kollu direksiyon vites değiştirme kulakçıklarına da ev sahipliği yapıyor. Gözünüzü yoldan ayırmadan Skoda Octavia’nın keyfini çıkarabilir aynı anda güvenli bir yolculuk yapmış olursunuz.

İlk kez bir Skoda modelinde sunulan Head-Up gösterge ile sürüş bilgisini ve otomobildeki sürüş asistanlarını 2.1 metrelik sanal bir uzaklıktaymış gibi görmeniz mümkün.

Skoda Octavia’ya kasım ayı bitmeden zam geldi! İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda Octavia’da standart olarak sunulan hava yastıklarını isterseniz 9’a kadar çıkarabilir, güvenliğinizi en üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

KAZA ANINDA SİZİN İÇİN ACİL ÇAĞRI YAPABİLİYOR

Skoda Octavia, sahip olduğu E-Call sistemi aracılığıyla ciddi bir kaza anında araç içindeki simkart üzerinden acil durum çağrısı yapar ve hayatınızı kurtarır.

Octavia’nın ön bölge frenleme asistanı ise kaza riski olduğunda otomatik olarak fren yapar ve sizi olası çarpışmalardan korur.

Peki bu muhteşem özelliklere sahip Skoda Octavia’nın fiyatı ne kadar? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi…

 


Geri Dön