26 / 04 / 2024

Ford Focus Hibrit Eylül fiyatları belli oldu! Ford Focus Hibrit'e zam geldi mi? 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ford Focus Hibrit Eylül fiyatları belli oldu! Ford Focus Hibrit'e zam geldi mi? 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

24 sene önce piyasaya sunulduğunda  “Yılın Otomobili” seçilen akıllı ve sürdürülebilir şehirlerin otomobili Ford Focus Hibrit'in Eylül fiyatları merak ediliyor. Peki Ford Focus Hibrit fiyatları kaç TL oldu? Ford Focus Hibrit'e zam geldi mi? 10 Eylül 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

24 sene önce piyasaya sunulduğunda  “Yılın Otomobili” seçilen, akıllı ve sürdürülebilir şehirlerin otomobili olarak nitelendirilen ve ilklerle segmentinde yeniliklerin öncüsü olan Ford Focus, iki kez tüm dünyada en çok satan otomobil unvanını aldı. İlk kez hibrit seçeneğiyle gelen Yeni Ford Focus, herkese akıllı ve sürdürülebilir kentlerin yolunda olma fırsatı tanıyor. 

Ovalleşen gündüz LED’leri aracın ön görünümünde şıklığını üst seviyeye taşıyan Yeni Ford Focus Hibrit, ön tasarımı, güncellenen tamponu, ızgaraları ve panelleri, entegre sis lambalı çarpıcı LED far kümesi ve yeni şekilli arka farlarıyla ön plana çıkıyor. Focus Hibrit, yeni ızgara doğrultusunda uzanan formuyla köşe aydınlatma fonksiyonlu LED ön sis farları, hem dönüşlerdeki görüş alanının genişlemesini sağlıyor hem de otomatik LED farlarıyla daha keskin bir görüş imkanı sağlıyor. 511 litrelik bagaj hacmine sahip olan Ford Focus Hibrit, dört kapı gövde tipiyle dikkatleri çekiyor.

Ford Focus Hibrit Eylül fiyatları belli oldu! Ford Focus Hibrit e zam geldi mi? 10 Eylül 2022 fiyat listesi... 

Yeni Ford Focus'un Trend X donanım seviyesinde 16 inç alüminyum jantlar, bulunurken, gövde rengi yan aynalar ve karartılmış arka camlar tüm donanımlarda yer alıyor. 

Titanium donanımında ise 17 inç alaşım jantlar, 15 kollu yeni jant tasarımı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, kapı altı aydınlatması ve camlarda alt krom çerçevelere yer veriliyor. 

Yeni Ford Focus'un tüm donanımlarında 8 inç renkli dokunmatik ekran, Türkçe sesli komut özellikli SYNC Araç İçi Bilgi ve Eğlence Sistemi, akıllı telefon entegrasyonu bulunuyor. Titanium serisindeki en önemli farklılıklardan biri SYNC 3 altyapısına sahip Bilgi-Eğlence sistemi oluyor. Bu seride geri görüş kamerasıyla geri manevralarda sürüş güvenliği de artırılıyor.

Ford Focus Hibrit Eylül fiyatları belli oldu! Ford Focus Hibrit e zam geldi mi? 10 Eylül 2022 fiyat listesi... 

Yeni Ford Focus, hız kontrol sistemi ve ikincil çarpışma freni özellikleriyle dikktleri çekerken, Trend X donanımında arka park sensörüne ek olarak ön park sensörü de bulunuyor. 

Titanium, Active ve St-Line serilerinde Trend X donanımına ilave olarak; çift bölmeli otomatik klima, otomatik uzun farlar, anahtarsız giriş ve çalıştırma fonksiyonu, yağmur sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası, elektrikli katlanabilir yan aynalar ve kapı altı aydınlatması ile geri görüş kamerası ve arka kol dayaması gibi özellikler de bulunuyor. 

Peki Ford Focus Hibrit fiyatları kaç TL oldu? Ford Focus Hibrit'e zam geldi mi? 10 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön