23 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel'de alternatif tatil fırsatları!

 Sky Tower Hotel'de alternatif tatil fırsatları!

Tüm dünyada yaygın İslami inanca ve kurallara uygun şekilde tatil yapmak isteyenler için ortaya çıkan helal turizm konsepti dünyada 100 milyar dolar büyüklüğe sahip.



Tüm dünyada yaygın İslami inanca ve kurallara uygun şekilde tatil yapmak isteyenler için ortaya çıkan helal turizm konsepti dünyada 100 milyar dolar büyüklüğe sahip. Türkiye'de ise bu oran yüzde 3-4 dolaylarında. Turizm, inşaat, enerji ve yapı market sektörlerinde faaliyet gösteren E7 Grup, Düzce Akçakoca'da 2012'de helal turizm konsepti ile hizmete sunduğu beş yüdızlı Sky Tower Hotel'de yeni bir uygulama başlattı. 


6 bin TL'den başlıyor 

Düzce Akçakoca'da 69 milyon dolarlık yatırım değeriyle Karadeniz'in en büyük turizm tesisi olan Sky Tower Hotel, 'Devr-i Tatil' projesi ile çok erken rezervasyon fırsatları sunuyor. E7 Grup CEO'su (icra başkanı) Ersin Aydeniz, "6 bin TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek sertifikayla, 6 yıl boyunca, tercih ettiğiniz dönemde kullanım hakkını aldığınız otelin, tüm olanakları hizmetinize sunuluyor" dedi. 


Ek bedel ödenmiyor 

Otelin yüzde 50'sini devr-i tatil için ayırdıklarını belirten Ersin Aydeniz, Devr-i Tatil paketi alanların paket dışı hiçbir ödemeye tabi tutulmadığını vurguladı.  Aydeniz; "Proje kapsamında 110 milyon TL ciro hedefliyoruz.  Bu yıl içinde 186 yatak kapasiteli Sky Tower Hotel'e 100 yatak daha ekleyeceğiz.  Karadeniz'in iki faklı bölgesinde ve İstanbul'da da proje hazırlıklarımız sürüyor" dedi. 



Posta 


Geri Dön