19 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel'in Ahmet Özhan'lı reklam filmi yayınlandı!

Sky Tower Hotel'in Ahmet Özhan'lı reklam filmi yayınlandı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Batı Karadeniz’in en lüks oteli Sky Tower Hotel’in yenilikçi devre tatil konsepti “Devr-i Tatil” reklam filmi yayına girdi. Devr-i Tatil paketinin tanıtıldığı reklam filmi, ünlü sanatçı Ahmet Özhan’ın yorumu ve oyunculuğuyla değer kazanıyor.



Akçakoca’da, Karadeniz’in ender mavi bayraklı kıyılarından birinde yer alan Sky Tower Hotel’de hizmete sunulan Devr-i Tatil paketinin tanıtıldığı reklam filmi, ünlü sanatçı Ahmet Özhan’ın yorumu ve oyunculuğuyla değer kazanıyor. 


“Düşlediğiniz o tatil başladı” sloganına vurgu yapılan reklam kampanyası, Devr-i Tatil konseptinin ismi de dahil olmak üzere tüm iletişim unsurları ile Türkiye’nin ilk Çizgi Ötesi Reklam Ajansı bySMART tarafıdan mecra bağımsız bir yaklaşım ile yönetiliyor.


Sky Tower Hotel in Ahmet Özhan lı reklam filmi yayınlandı!


Karadeniz’in en güzel sahil kasabalarından Akçakoca’da yer alan, Batı Karadeniz bölgesinin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Sky Tower Hotel’de çekimleri 4 gün süren süren filmin yönetmenliğini Cem Dişbölen üstlendi.


Reklam filminde yer alan güftesi Reşat Özpirinççi, bestesi Avni Anıl’a ait “Safalar Getirdiniz, Safa Geldiniz Dostlar” şarkısının sözlerini, Ajans Başkanı Murat Yavuz özüne dokunmadan kampanya için uyarladı ve Ahmet Özhan, canlı sazlar eşliğinde yorumladı. Filmin prodüksiyonu Code İstanbul tarafından üstlenildi. 


Devr-i Tatil reklam filminin görüntü yönetmenliğini Murat Akay üstlenirken, yapımda toplam 40 kişilik teknik ekip ve 80 oyuncu görev aldı. Reklam kampanyasının basılı malzemeleri ve ilanlarında kullanılacak olan fotoğrafları, sanatçı Affan Coşkun İpek tarafından çekildi.


Kampanya Künyesi

Reklam Veren: Atayol Otelcilik (Sky Tower Hotel Akçakoca)

Reklam Veren Yetkilileri: Kerem Koç, Yasemin Türk

Reklam Ajansı: bySMART

Ajans Başkanı / Kreatif Direktör: Murat Yavuz

Yaratıcı Ekip: Ural Çalışkan, Kerem Özdemir, Aykun Boyacıyan, Tolga Yamansavaşçılar, Barbaros Altuğ

Müşteri İlişkileri: Gökçe Kurtoğlu

Ajans Prodüktörü: Selim Köy

Yapım: Code İstanbul / Can Çelik

Yönetmen: Cem Dişbölen

Görüntü Yönetmeni: Murat Akay

Fotoğraf Sanatçısı: Affan Coşkun İpek

Özgün Müzik: Safalar Getirdiniz (Avni Anıl, Reşat Özpirinçci)

Sanatçı Menajerliği: Buz Menajerlik / Kemal Aslan

Medya Ajansı: Scope Media

Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/


projeye sor



Geri Dön