18 / 04 / 2024

Skyhill Homes Bodrum 24 ay sıfır faizle!

Skyhill Homes Bodrum 24 ay sıfır faizle!

Firma: Çağdaş Holding

Proje: Skyhill Homes

Skyhill Homes Bodrum projesi Çağdaş İnşaat tarafından hayata geçirildi. Yüzde 25 peşinat verilerek daire sahibi olunabilen projede teslimler 2018 yılında yapılacak...



Çağdaş İnşaat tarafından Muğla Bodrum'da hayata geçirilen  Skyhill Homes  projesi, Bodrum’u her mevsim yaşamak isteyenler için konforlu bir yaşam alanı sunuyor. 


Bodrum’un merkezi Yeniköy Mevkii'de, 10 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Skyhill Homes Bodrum projesi, Oasis AVM'ye yürüme mesafesi ve Bodrum marinaya 5 dakikalık sürüş mesafesiyle şehrin imkânlarını ayağınıza getiriyor. 


Skyhill Homes Bodrum, doğa ve deniz manzarası ile de huzurlu yaşam alanlarında, peyzajlı geniş bahçeleri ve özel havuz seçenekleriyle toplam 22 üniteden oluşuyor. 


Projede konutlar, herkesin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla 77 metrekare ile - 369 metrekare arasında daireleri, ikiz villalar ve müstakil villalar şeklinde planlandı.  


12 ay yaşam sloganıyla yükselen Skyhill Homes’ta konutlar fonksiyonel mutfaklar, rahat banyolar ve son teknoloji ürünlerle donatılıyor. 

Skyhill Homes Bodrum fiyatları!

Teslimlerinin Haziran 2018 tarihinde yapılması planlanan Skyhill Homes Bodrum projesinde fiyatlar 220 bin dolar ile ile 1 milyon 100 bin dolar arasında değişiyor. Projedeki konutlar için yüzde 25 peşinat sonrasında 24 Ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor. 


Yalıkavak Yolu  Çağdaş Holding  Binası 48400 Ortakent Bodrum / MUĞLA

444 50 55

http://www.cagdasinsaat.com/tr/proje/33/skyhill-homes

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön