25 / 04 / 2024

Skyland İstanbul Rezidans ödeme!

Skyland İstanbul Rezidans ödeme!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Skyland İstanbul Rezidans ödeme bilgileri kapsamında yer alan konutlar için öncelikle yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Ardından 3 ara ödeme ve sonrasında banka kredili vadelendirme yapılıyor...



Skyland İstanbul,  Eroğlu Gayrimenkul  tarafından inşa ediliyor.  Skyland İstanbul  Rezidans ödeme bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Skyland İstanbul Rezidans kapsamında 3 blok bulunuyor. Skyland İstanbul Rezidans kapsamında 55 bin metrekarelik otopark alanı bulunuyor. 


Skyland İstanbul Rezidans, Avrupa Yakası'nda Seyrantepe'de inşa ediliyor. Skyland İstanbul Rezidans projesi karma proje olarak yükseliyor. 


 Skyland İstanbul Rezidans ödeme!


Skyland İstanbul Rezidans satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


255 bin metrekarelik otel alanına sahip olan Skyland İstanbul Rezidans kapsamında konutların alanları 80 ila 1000 metrekare arasında değişiyor. 


Skyland İstanbul Rezidans kapsamında toplam ofis alanı 100 bin metrekare olarak belirlenirken 90 bin metrekarelik alışveriş alanı bulunuyor. 


VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın


Skyland İstanbul Rezidans ödeme

Skyland İstanbul Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. ardından yüzde 10'u 12 ay sonra ödeniyor ve yüzde 10'luk diğer kısmı 24 ay sonra ödeniyor. Yüzde 15'lik kısım 36 ay sonra ödenirken yüzde 55'i banka kredisiyle ödeniyor. Ara ödemelerde vade farkı uygulanmıyor. 


Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

Skyland İstanbul Rezidans teslim tarihi 2016 Ağustos olarak belirlendi. 


Skyland İstanbul Rezidans adres: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe Şişli İstanbul



Skyland İstanbul Rezidans iletişim bilgisi:

Telefon: 0212 289 89 99

Web Adresi: www.skylandistanbul.com


projeye sor



Geri Dön