26 / 04 / 2024

Skyland İstanbul Teras Evler fiyatları ne kadar?

Skyland İstanbul Teras Evler fiyatları ne kadar?

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul Teras Evler

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Skyland İstanbul Teras Evler fiyatları ne kadar sorusuna 445 bin 410 TL'den başlıyor cevabı veriliyor...



Teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlenen Skyland İstanbul Teras Evler fiyatları ne kadar sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Skyland İstanbul Teras Evler oyun parkı, SPA, açık yüzme havuzu, basketbol sahası, masa tenisi, yürüyüş parkuru, fitness salonu, tenis kortu, toplantı salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu, restoran, cafe, hamam gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Konutların satış sürecine başlanan  Skyland İstanbul Teras Evler  fiyatları ne kadar sorusuna dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor yanıtı veriliyor. Projede 930 adet daire mevcut. 


Skyland İstanbul Teras Evler Seyrantepe projesinde yer alan daireler; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


İstanbul Avrupa yakası Şişli-Seyrantepe'de inşa edilen Skyland İstanbul Teras Evler fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 445 bin 410 TL'den başlıyor deniliyor. Proje, 46 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.  


Telefon: 0212 289 89 99

Web Adresi: www.skylandistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön