24 / 04 / 2024

Skyland İstanbul Teras Evler ne zaman satışta?

Skyland İstanbul Teras Evler ne zaman satışta?

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Skyland İstanbul Teras Evler ne zaman satışta sorusuna 13 Ekim Pazartesi günü cevabı veriliyor. İlk etap teslimleri Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşecek projede ilk etap satışları devam ediyor...



Skyland İstanbul Teras Evler ne zaman satışta sorusuna cevap vermeden sonra projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe'de yükseliyor. 


İlk etabında yer alan dairelerin satış sürecine devam edilen Skyland İstanbul, 930 adet konuttan oluşuyor. Projenin ilk etabı Ağustos 2016'da teslim edilecek. 


Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yaşama geçirilen Skyland İstanbul Teras Evler ne zaman satışta sorusuna 12 gün sonra cevabı veriliyor. 


Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Seyrantepe  Skyland İstanbul  projesinde; rezidans daireler, ofisler, alışveriş merkezi ve otel yer alıyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Skyland İstanbul Teras Evler ne zaman satışta sorusuna yanıt olarak 13 Ekim'de deniliyor. 


Seyrantepe Skyland İstanbul projesinin sosyal alanları arasında; toplantı salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu, restoran / cafe, hamam, oyun parkı, SPA, açık yüzme havuzu, basketbol sahası, masa tenisi, yürüyüş parkuru, fitness salonu, tenis kortu bulunuyor. 


Telefon: 0212 289 89 99

Web Adresi: www.skylandistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön