16 / 04 / 2024

Skyland İstanbul’da ofisler teslim ediliyor!

Skyland İstanbul’da ofisler teslim ediliyor!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da ofisler teslim edilmeye başlandı. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çekiyor. 



Skyland İstanbul projeside günlük ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayan Tower, Loft ve Flat ofisler, yatırımcılara modern ofis yaşantısının kapılarını aralıyor. 

 

Eroğlu Gayrimenkul tarafından yükselen projede  ofis teslimleri başladı. Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Yelda Altürk şunları ifade etti:
“Günümüzde ofis hayatının çağdaş ihtiyaçlara yönelik değişen beklentileri, hem farklı bir tasarım anlayışı, hem de farklı bir mekan organizasyonu gerektiriyor. Değişen iş yapma biçimleri, gelişen teknoloji ve yeni kuşakların beklentileriyle birlikte ofis mekanlarında tasarım açısından da yeni bir anlayışın hüküm sürdüğünü söylemek mümkün. Proje bünyesinde sunduğumuz Tower, Loft ve Flat ofisler, tam da bu anlayış çerçevesinde oluşturduğumuz teknolojik ve mimari detayları ile ön plana çıkarıyor.”

 

Skyland İstanbul’da ofisler teslim ediliyor!

 

Avantajlı fiyatlar devam ediyor

Tower, Loft ve Flat ofislerde benzersiz ödeme kolaylığı sağladığını ifade eden Yelda Altürk yaptığı açıklamada “Ofislerimiz İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor. Kampanya dahilinde Tower, Loft ve Flat ofisler, “0 peşinat, 0 faiz, 8.500 TL taksit seçeneğiyle” benzersiz ödeme fırsatı sunuyor.” dedi.
 


İstenilen büyüklükte tasarlanan Tower Ofisler


Tower Ofisler, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak detaylar içeriyor. Ofisler 83 metrekareden birleştirilerek her katta 2 bin metrekareye kadar istenilen büyüklükte tasarlanabiliyor. 

 

Skyland İstanbul’da ofisler teslim ediliyor!

 

Yüksek tavanlı, ferah ve aydınlık Loft Ofisler


Loft Ofisler tek katta 190 metrekareden 4600 metrekareye kadar bulunuyor. Loft Ofisler, 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı yaratıyor. 

 
Ferah çalışma ortamı sağlayan Flat Ofisler


Flat Ofisler Cendere Caddesi üzerinden direk giriş imkanıyla toplamda 17.500 metrekarelik kiralanabilir alan sunuyor.


Tel : 0212 289 89 99
Web : http://skylandistanbul.com/
 


Geri Dön