24 / 04 / 2024

Skyland İstanbul’da peşin alımlarda yüzde 20 indirim!

Skyland İstanbul’da peşin alımlarda yüzde 20 indirim!

Eroğlu Gayrimenkul, Bakanlar Kurulu tarafından KDV ve tapu harcı oranlarında uygulanan teşvik kararına destek veriyor. Skyland İstanbul'da peşin ve banka kredili alımlarda geçerli, yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 



Eroğlu Gayrimenkul, kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimine destek vererek, hayal gibi bir hayat yaşamak isteyenlere peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim imkanı sunuyor. 

15 Haziran’a kadar devam edecek olan kampanya dahilinde yatırımcılar, yüzde 5 peşinat ve 0,98’den başlayan vade farkı ile, Skyland İstanbul’da ev ya da ofis sahibi olmanın avantajına sahip oluyor. 

1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri yer alan Skyland İstanbul’daki Tower Residence, Sky Residence ve Teras Evler, ince detaylarla döşenmiş daireleri, sosyal yaşam alanlarıyla stresten uzak, yemyeşil bir hayatı merkezine alıyor. Proje, Sky Rezidans sakinlerine, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa mekanlarının yanı sıra 3500 araçlık otoparkta sunuyor. 

Skyland İstanbul, yaklaşık 15 bin kişiye benzersiz bir ev ve ofis yaşamı sunuyor. Türkiye'nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayan HOM Design Center, Eylül ayında kapılarını açacak. 

www.skylandistanbul.com


Geri Dön