07 / 05 / 2024

Skyland İstanbul’da peşinde yüzde 20 indirim!

Skyland İstanbul’da peşinde yüzde 20 indirim!

Skyland İstanbul’da peşinde yüzde 20 İndirim kampanyası başlıyor. Eroğlu Gayrimenkul, kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimine destek verdi. 



Eroğlu Gayrimenkul, kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimine destek vererek peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim imkanı tanıyor. 

15 Haziran'a kadar devam edecek kampanyada yüzde 5 peşinat ve 0,98’den başlayan vade farkı ile, Skyland İstanbul’da ev ya da ofis sahibi olunuyor. 

Skyland İstanbul'da satışları hızla devam eden evler için 84 ay 0 faiz, ofisler için ise 60 ay 0 faiz seçenekleri de barındırıyor.  Kampanyadaki rezidans ve ofisler, hemen teslim ediliyor. 
 

Ev ve ofis yaşantısına yeni bir bakış 

1+0 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer verilen Skyland İstanbul’daki Tower Residence, Sky Residence ve Teras Evler, ince detaylarla döşenmiş daireleri, sosyal yaşam alanlarıyla stresten uzak, yemyeşil bir hayatı merkezine alıyor. 

Sky Rezidans sakinlerine,  restoran, fitness, akıllı ev teknolojileri gibi detaylarıyla konforlu bir yaşam vadediyor.
 

Skyland İstanbul'un TEM otoyoluna direkt bağlantısının, Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığı bulunuyor.
 
 

www.skylandistanbul.com 
 


Geri Dön