19 / 04 / 2024

Skyland İstanbul'dan yıl sonuna özel kaçırılmayacak fırsat!

Skyland İstanbul'dan yıl sonuna özel kaçırılmayacak fırsat!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Skyland İstanbul'da yıl sonuna özel kampanya dahilinde 120 ay ve peşinatsız ödeme avantajı, rezidanslarda 3 bin 800 TL, ofisler ise 8 bin 500 TL taksit seçeneği sunuluyor..



Yatırımcılarını yılın son fırsatlarını değerlendirmeye davet ededen Skyland İstanbul, kampanya kapsamında 120 ay ve peşinatsız ödeme planı ile sunuluyor.Projede rezidanslarda 3 bin 800 TL, ofisler ise 8 bin 500 TL taksit seçeneği sunuluyor.

 

0 peşinat ile yatırımcıları kaçırılmayacak fırsatlarla rezidans sahibi olunabilen Skyland İstanbul, Seyrantepe’de yükseliyor. Proje havaalanları, metro istasyonuna ulaşım kolaylığı, köprü, ana yollara yakınlığı ve yemyeşil manzarası ile öne çıkıyor.

 

Skyland İstanbul dan yıl sonuna özel kaçırılmayacak fırsat!

 

1+0’dan 4+1’e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu Tower Residence, sosyal alanları ile öne çıkıyor. Teras Evler, şehrin merkezinde stresten uzak bir hayat sunuyor. Kısa bir süre önce satışa sunulan Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor. Sky Residence için ödeme takvimi ise 2019’da başlıyor. 

 

Dubleks seçeneği de bulunan projede 4+1 dubleks dairelerin terasları ve Sky Residence’ın 10 bin metrekarelik özel peyzaj alanı, yeşili gündelik hayatın bir parçası haline getiriyor.  

 

Merkezi konumda ofis sahibi olmak isteyenlerin tercihi

 

Skyland İstanbul dan yıl sonuna özel kaçırılmayacak fırsat!

 

Modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını da karşılamak için tasarlanan Tower Ofisler, 360 derece manzaraya sahip. 

 

Tek katta 190 metrekareden 4 bin 600 metrekareye kadar genişlik sunuluyor. Loft Ofisler, aynı zamanda 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı yaratıyor. Toplam 7 kattan oluşan Flat Ofisler ise tek katta bin 100 metrekare alan sunuyor.

 

Tel : 0212 289 89 99  
Web : http://skylandistanbul.com/

 


projeye sor



Geri Dön