19 / 04 / 2024

Smyrnapark Evleri'nde 975 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Smyrnapark Evleri'nde 975 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: İdea Yapı

Proje: Smyrna Park

Deprem güvenliği anlamında da ciddi bir altyapı ve yatırımla hayata geçirilen Smyrnapark Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 975 bin TL'den başlıyor...



Ekonominin lokomotifleri arasında yer alan konut sektöründe, artık konfor ve lüks kadar güvenli ve sağlam bir yaşam da tüketicilerin tercihinde önemli bir rol oynuyor. İzmir’de kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden biri olan Smyrnapark Evleri, tüm bu unsurları bir arada bulunduran nadir projeler arasında yerini alıyor.


Bugüne dek daha çok konumu, geniş daireleri, özel sosyal tesisleri ve konforu ile konuşulan Smyrnapark Evleri, deprem güvenliği anlamında da ciddi bir altyapı ve yatırımla hayata geçirildi. Statik çözümlemesinde radye temel sistem kullanılan projenin çevresi de deprem perdeleriyle donatıldı. Yapıların içerisinde ise kolonlar deprem perdesi şeklinde kullanıldı. Binalar 10 metre yerin içine gömülerek depreme karşı daha dayanıklı bir sistem oluşturuldu. Bu sistemle aynı zamanda iki ayrı bodrum katı da yaratılarak projenin fonksiyonel anlamda daha da zenginleşmesi sağlandı.


Konuyla ilgili detaylı bilgi veren İdea Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili İbrahim Aksoy, projelerdeki görsel unsurların yanı sıra deprem güvenliğinin hayati önem taşıdığını ve bunun için tüketicilerin çok seçici olması gerektiğini söyledi. “İzmir bir deprem kenti, bu nedenle sağlam ve güvenli yaşam temel koşul. Biz Smyrnapark’ta her ayrıntıyı düşünerek bir proje yarattık, lüks ve konfor, güvenli bir altyapı olmadığı taktirde bir şey ifade etmez. Konutlarımız 8 şiddetinin üzerinde bir depreme dayanıklı ” diye konuşan Aksoy, herkesi Smyrnapark Evleri’ni görmeye davet etti.


Brüt alanı 320, 360, ve 380 m2 dairelerden oluşan Smyrnapark’ta toplam 120 daire bulunuyor. %70’i satılan projede son daireler için “0” faiz oranlı cazip kredi seçenekleri mevcut. Daire fiyatlarının 975 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında değişiklik gösterdiği projenin diğer özellikleri arasında; çevre gürültüsünden arındıran ses duvarı, akıllı ev otomasyonu altyapısı ve güvenlik sistemleri, ithal merkezi su arıtma tesisi, 24 saat özel güvenlik hizmeti, uzaktan kumandalı giriş ve kapı kontrol sistemleri, tüm sitede kamerayla güvenlik kontrolü, faraday kafesi topraklama sistemi,%100 yedekli tam güce sahip jeneratör, ışığa duyarlı, otomatik açık alan aydınlatması, elektrik kesintilerinde, kabini en yakın kata getiren, kurtaran asansör sistemi ve özel peyzaj alanları yer alıyor.


0232 239 55 00

www.ideayapi.com


projeye sor



Geri Dön