28 / 03 / 2024

Sofa Loca Ankara satılık daire fiyatları!

Sofa Loca Ankara satılık daire fiyatları!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

150 adet daire ve 6 ticari birimden meydana gelen Sofa Loca Evleri'nde yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Sofa Loca Ankara satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...



Emlak Konut GYO güvencesiyle Baş Yapı ve Solar Yapı tarafından Ankara'da inşa edilen Sofa Loca Evleri geniş daireleriyle ilgi görüyor. Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.


Ankara Sofa Loca Konutları Ankara'da Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Projede inşa edilen dairelerin boyutları 182 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiyor.


Sofa Loca ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ödeniyor. Kalan tutar yüzde 0,87 faiz oranıyla 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor.  


Emlak Konut Sofa Loca Konutları'nda fitness, havuz başı kafeterya, squash salonu, spor salonları, hamam, kapalı yüzme havuzu, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor.


Sofa Loca  Ankara  satılık daire fiyatları!

150 adet konut ve 6 adet ticari birimden meydana gelen Sofa Loca Ankara satılık daire fiyatları 640 bin TL'den başlıyor.


Sofa Loca adres: Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) Konutkent Sapağı No:386 Ankara


Telefon: 444 65 17

Web: www.sofaloca.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön