27 / 04 / 2024

Soğanlı'da kentsel dönüşüm 1 aya kadar başlayacak!

Soğanlı'da kentsel dönüşüm 1 aya kadar başlayacak!

Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar da, "Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Osmangazi'nin çehresini değiştireceğiz. Soğanlı Kentsel Dönüşümü Projesi'nde 1 aya kadar temel atacağız. " dedi.



Osmangazi Belediyesi'nin 2014 yılı faaliyet raporu, AK Partili üyelerin oyları ile kabul edilirken, CHP ve MHP Grubu ise ret oyu verdi.  


Oturumda 2014 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili söz alan MHP Grup Sözcüsü Cemil Aydm, ihale süreçleri, projelerin geldiği noktalar, satın alma ve doğrudan temin gibi konularda eleştirilerini dile getirdi. CHP Grup Sözcüsü Cevat Asa, faaliyet raporunda yer alan bilgilerin yeterli olmadığım, içeriği daha zengin bir rapor hazırlanması gerektiğini söyledi. 


Muhalefet üyelerinin ardından konuşan Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar da, "Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Osmangazi'nin çehresini değiştireceğiz. Soğanlı Kentsel Dönüşümü Projesi'nde 1 aya kadar temel atacağız. 


Merinos Parkı'ndan Botanik Park'a kadar yeşil bir aks oluşturarak yeşil Bursa'yı yeniden ayağa kaldıracağız. Son derece açık ve şeffaf bir yönetim anlayışımız var. Bu güne kadar anlımız ak bir şekilde hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Göğsümüzü gere gere halkın içindeyiz. Önümüzdeki yıllarda Osmangazi için çok daha güzel ve başarılı hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.


Olay Bursa


Geri Dön