19 / 03 / 2024

Söğüt İnşaat kimin?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?



Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin olarak 2014 yılı Nisan ayında kurumlar vergisi mükelleflerince verilen beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucunda, Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunan ilk 100 mükellef listesi açıklandı.


Bu listede, 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?


Söğüt İnşaat..

Ankara merkezli olarak 1996 yılında kurulan SÖĞÜT İNŞAAT finansal gücü ve uygulamalarındaki kalite ve güvenilirliği ile beklentileri istikrarlı bir şekilde karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Günümüzde firmamız, İNŞAAT, NAKLİYE, GIDA, PETROL,  olarak dört ana faaliyet alanına yayılmıştır.


Yurt çapında resmi ve özel saygın kurumlardan almış olduğu üst ve alt yapı projelerini yeterli tecrübesiyle,  şirketin genişleyen yapısında kısa zamanda ve yüksek kalitede bitirmesi bakımından güvenilir yapmıştır.

 

Birinci sınıf donanım ve materyal kullanımı yanında yetenekli insan kaynakları, uluslararası kalite yönetimi, yenilenen plan ve programlama metotları ile deneyimli ve dinamik yönetim anlayışı temel alınarak, büyümüş bir şekilde hizmetlerine devam etmektedir.


Söğüt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akan'dır.




Geri Dön