19 / 04 / 2024

Söğüt İnşaat Metromall projesi!

Söğüt İnşaat Metromall projesi!

Firma: Söğüt İnşaat

Satış sürecinin iki ay içerisinde başlaması planlanan Söğüt İnşaat Metromall projesi hızlı tren istasyonuna yakın mesafede yükseliyor. Proje toplam 700 adet daireden meydana geliyor.



Teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek olan  Söğüt İnşaat  Metromall projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor.


Söğüt İnşaat tarafından hayata geçirilen Metromall Evleri Ankara'da inşa ediliyor. Projede 700 tane konutun yanı sıra 198 mağazanın bulunduğu alışveriş merkezine de yer veriliyor.


Metromall Ankara'da satışların 2 ay içerisinde başlaması öngörülüyor. 3 blok olarak dizayn edilen proje hızlı tren istasyonuna yakın bir bölgede yer alıyor. 


Söğüt İnşaat Metromall projesi güvenlik, yüzme havuzu, spor salonu ve otopark gibi sosyal donatı alanlarından meydana geliyor. Proje 300 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 


Söğüt İnşaat Metromall projesi iletişim 

Telefon: 0312 283 31 32

Web: http://www.sogut-insaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com




Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:




Söğüt İnşaat tarafından Eryaman’da hayata geçirilen Metromall projesi hızla ilerliyor. M3 Metro hattının yanıbaşındaki projede 4 konut, 1 home office ve AVM bloğu bir arada olacak

Ankara'nın önemli inşaat firmalarından Söğüt İnşaat tarafından inşa edilen "Metromall" projesi, sakinlerine farklı bir dünyanın kapılarını aralamayı vaat ediyor. 4 konut bloğu, 1 Home&Office bloğu ve Türkiye'nin en büyük AVM'lerinden birinin yer aldığı Metromall projesi Ankara'nın son dönemde yükselen değeri Eryaman'da hayata geçiriliyor.


METRONUN YANI BAŞINDA

671 daireden oluşan proje 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle, Home&Office bloğu ise 1+1 ve 2+1 seçenekleriyle satışa sunuluyor. Ulaşımı çok kolay olan proje, çevreyoluna 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor. M3  Ankara  metro hattı da projenin hemen yanı başında yer alıyor. AVM'den bağımsız bir güvenlikli girişe sahip olan konut bloklarından 3 bin 500 metrekarelik, içinde 2 adet yarı-olimpik yüzme havuzuna sahip fitness, sauna, Türk hamamı ve SPA merkezine ulaşmak oldukça kolay. Bunun yanı sıra projenin 13 bin metrekarelik yeşil alanında 2 spor alanı ve çocuk parkı bulunuyor. Projede daire sahiplerine özel tahsisli çok araçlık kapalı otopark ve açık misafir otoparkı bulunuyor. Çevreye duyarlı bir proje olan Metromall konutlarının otoparkında elektrikli araçlar için şarj üniteleri de mevcut.


ISI VE SES YALITIMI VAR

Bulunduğu bölgeye değer katacak olan konut, AVM ve Home&Office bloğuyla Türkiye'nin en büyük karma projelerinden biri olan Metromall projesi hem ısı hem de ses yalıtımı açısından en üst standartta inşa ediliyor. Metromall projesinin ön plana çıkan bir başka önemli detayı 220 bin metrekare kapalı alana sahip alışveriş merkezi. Uluslararası markaların yer alacağı AVM, hem bölgenin alışveriş ihtiyacını karşılayacak hem de geniş sosyal alanlarıyla kafe ve restoranların da bulunduğu önemli bir merkez konumunda olacak.



Sabah


Geri Dön