24 / 04 / 2024

ŞOK market hafta sonuna çılgın indirimlerle giriyor! 10 Haziran'ı sakın kaçırmayın

ŞOK market hafta sonuna çılgın indirimlerle giriyor! 10 Haziran'ı sakın kaçırmayın

Şok Market, 10 Haziran 2023 tarihinde uygulanacak hafta sonu indirimlerini ilan etti. Yeni indirim kataloğunda, kamp ve piknik ürünlerinden bahçe ürünlerine kadar geniş bir ürün skalası sunulacak. 



AKTÜEL ÜRÜNLER KATEGORİSİ İÇİN ŞOK MARKETTE İNANILMAZ FIRSATLAR

İndirimli ürünler kategorisiyle alakalı merak edilenler de bu kataloglarda yanıt bulacak. Şok Market'in hafta sonu indirimleri, ev ekonomisine destek olmak ve harika alışveriş listeleri yapmanıza yardımcı olmak için özel avantajlar sunacak. Hafta sonu uygulanacak olan bu indirimleri takip etmek için Şok Market'in Aktüel ürünler kataloğunu incelemek lazım.

 Şok Market'in yeni kampanyaları ve indirimleri, vatandaşlara türlü ürünlerde büyük fırsatlar verilecek ve indirim takibiyle ev ekonomisine destek sunulacaktır. 

ŞOK market hafta sonuna çılgın indirimlerle giriyor! 10 Haziran ı sakın kaçırmayın

Şok Market, 10 Haziran 2023'ten itibaren geçerli olacak hafta sonu indirimlerini ilan etti. Bu indirimlerde kamp ve piknik ürünleri öne plana çıkıyor. Kamp sezonunun açılmasıyla beraber çeşitli ürünler indirimli fiyatlarla halka verilecek. Kamp sandalyesi XL, kamp taburesi ve desenli kamp taburesi gibi ürünler cazip fiyatlarla raflardaki yerini alacak. Katlanabilir kamp ve piknik masası da ucuz bir fiyatla müşterilere sunulacak. Çocuklar için özel  dizayn edilmiş kamp sandalyesi ve plaj/piknik sandalyesi de indirimli fiyatlarla müşterilerin olacak.

ŞOK market hafta sonuna çılgın indirimlerle giriyor! 10 Haziran'ı sakın kaçırmayın


Geri Dön