26 / 04 / 2024

Şok’ta küçük ev aletlerinde indirim! Şok 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Şok’ta küçük ev aletlerinde indirim! Şok 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Şok market 21-27 Eylül tarihlerinde yayınladığı katalogda çeşit çeşit küçük ev aletleri uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. İşte Şok market 21 Eylül 2022 fiyat listesi…



Şok marketler bu hafta yeni bir katalog yayınladı. 21-27 Eylül tarihleri arasında yayınlanan katalogda küçük ev aletleri uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.  Ocaklı fırından blender’a buharlı ütüden saç kurutma makinesi çeşit çeşit küçük ev aletleri 21 Eylül’den itibaren şok marketlerde.

Hesaplı fiyatlardan faydalanmak için şok market mağazalarına uğrayabilir veya Cepte Şok uygulamasından sipariş verebilirsiniz. Mağazalarda her bir ürün, ürün gönderilen mağaza için en az 1 adet stok ile sınırlıdır.

Şok marketler bu hafta dört sayfalık aktüel ürünlerin yer aldığı katalog yayınladı. Katalogda dikkat çeken ev aletleri çeşitliliği. Bunun dışında pek çok üründe indirim mevcut.

21-27 Eylül arasında Şok markette temizlik ürünlerinde yüzde 25 indirim mevcut. Bu indirimlere kadınların vazgeçilmezi saç boyası da dahil. Hope marka saç boyalarında yüzde 12 indirim var.

Peki başka hangi ürünler indirimde? Şok’ta hangi ürünler indirime girdi? İşte Şok market 21 Eylül 2022 fiyat listesi..


Geri Dön