20 / 04 / 2024

ŞOK'tan şok indirimler! Makarna, yulaf, süt, bebek bezi, sıvı sabun... 28 Haziran 2022 fiyat listesi!

ŞOK'tan şok indirimler! Makarna, yulaf, süt, bebek bezi, sıvı sabun... 28 Haziran 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan ŞOK, haftanın belirli günleri arasında seçili pek çok ürüne indirim uyguladı. Peki, ŞOK'ta bu hafta indirimli ürünler hangileri, fiyatları kaç TL oldu? İşte 28 Haziran 2022 ŞOK kampanyalı ürünler fiyat listesi...



Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan ŞOK, haftanın belirli günleri arasında seçili pek çok ürüne indirim uyguladı. Bu indirimler ise ŞOK "Aman Kaçırma" olarak belirlendi!

ŞOK'un haftalık indirimi olarak bilinen "Aman Kaçırma" kataloğu yayımlandı! ŞOK  birçok ürününe "Aman Kaçırma" kataloğunda yer ayırdı. Aktüel ürünler kataloğunda bulunan ürünlerine dev indirimler düzenledi! Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan ŞOK'da haftanın fırsat ürünleri açıklandı!

Şok tan dev indirim! Kuruyemiş, Finish Quantum Ultimate, Çikolata, Yulaf, Yumuşatıcı... 27 Haziran 2022 fiyat listesi!
ŞOK'un imza attığı bu kampanya ürünleri arasında her şey var! Pek çok temel gıda ürününe indirim yapan ŞOK, bu hafta da müşterilerinin kalbini kazanmayı başardı.

ŞOK;  Moret hindi füme, tereyağ, süt, kaşar peyniri, puding, makarna sosu, indomie hazır noodle, yulaf, krem fıstık, cips çeşitleri, nescafe classic+Coffe Mate, kuruyemiş, RedBull, Stroopwafels Karamel Dolgulu Waffle, Ülker Dankek Lokmalık,  Schweppes Mandalina gibi vatandaşlar tarafından çok beğenilen ürünlere indirim yaptı.

Peki, ŞOK'ta bu hafta indirimli ürünler hangileri, fiyatları kaç TL oldu? İşte 28 Haziran 2022 ŞOK kampanyalı ürünler fiyat listesi...


Geri Dön