29 / 03 / 2024

Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi geliyor!

Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından Soma Tren İstasyonu karşısında yapılacak proje ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından Soma Tren İstasyonu karşısında yapılacak proje ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak. Yapılması planlanan projeyle Atatürk Anıtı çevresi toplanma alanı olarak kullanılabilecek bir toplanma meydanı haline getirilecek. İstasyon Parkı ve Meydan Projesi ayrıca, 2 bin 500 metrekarelik alanında ışık gösterileri alanı, büfe, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları ve süs havuzları ile birlikle Somalı vatandaşların kullanımına sunulacak. Proje de 20 araçlık park yer ve duraklama alanları da yer alacak.

“Değer Katacak”

Proje ile ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’nın 17 ilçesinde en iyi hizmeti vatandaşlarımıza verebilmenin gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda da Büyükşehir Belediyesi olarak birçok proje üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra söylediğim ‘Manisa merkezde ne varsa ilçelerimizde de olacak’ anlayışıyla Etüt ve Projeler Daire Başkanlığımız Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi’ni ortaya çıkardı. Proje, Soma’ya değer katacak” dedi.

2 bin 500 Metrekarelik Alan

Başkan Ergün, “İçerisinde çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, dinlenme alanlar olan aynı zamanda süs havuzu ve ışık gösterileriyle modern bir görünüme sahip olan proje, Somalı vatandaşlarımız düşünülerek oluşturuldu. Hali hazırdaki Atatürk Anıtı’nın çevresinin de toplanma alanı olarak düşündük. 2 bin 500 metrekarelik alanda 20 araçlık park yeri ve duraklama alanı da oluşturuldu. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön