26 / 04 / 2024

Somfy teknolojisi ile akıllı eve adım atın!

Somfy teknolojisi ile akıllı eve adım atın!

Teknoloji her geçen gün bizleri yepyeni olanaklarla tanıştırıyor. Hayat konforunu yukarıya taşıyan çözümlerle her şey çok daha kolaylaşıyor. Bina otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy, şimdi yaşam alanlarına akıl katan sistemler ile standartları yükseltiyor.



Forbes Dergisi’nde yer alan habere göre, Somfy’nin TaHoma Akıllı Ev Sistemi ile motorlu tenteler, panjurlar, perdeler, aydınlatma ürünleri, kameralar, güvenlik sistemi, sensörler, ısıtma sistemi, bahçe ve garaj kapıları dahil birçok ekipmanınızı kontrol edebilirsiniz. Böylece daha konforlu, güvenli ve enerji tasarruflu bir yaşam alanına sahip olursunuz.


Evde değilken evinizi yönetin

Evde değilken okuldan dönen çocuğunuz kapıda kalmasın diye uzaktan bahçe kapınızı ve evinizin giriş kapısını açabilirsiniz. Evdeki kamera ve dedektörler yardımı ile alarm durumunda evde olmadığınızda bile, anında bildirim alabilirsiniz.


Evin ısısını otomatik ayarlayın

Isıtma sisteminizi, evde yokken dahi açabilir ya da kapatabilirsiniz, bu sayede de enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Güneş sensörleri sayesinde panjurlarınızı veya tentelerinizi, güneş ışığı seviyesine göre otomatik olarak kontrol edebilirsiniz.


Her eve uygun, kolay kurulum

Sistem yeni binalara uygulanabildiği gibi, kablosuz teknolojisi sayesinde, siz evinize taşındıktan sonra da kurulabiliyor. Üstelik TaHoma, kullanıcı dostu arayüzü, her yerden kolay ulaşımı, pratik kurulum ve kullanım özellikleriyle de size kolaylık sağlıyor.


TaHoma, tüm ihtiyaçları karşılıyor

Somfy’nin evleri yüksek konforla tanıştıran Tahoma Akıllı Ev Sistemi, günlük kullanım ihtiyaçlarınızı karşılayan birçok cihazınız ile uyumlu çalışırken, siz de tüm bu cihazları evde değilken bile akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarınızdan kontrol edebilirsiniz.


AKILLI EVE GEÇMENİN EN PRATİK YOLU: CONNEXOON

Somfy’nin yeni akıllı ev ürünlerinden Connexoon, evlerdeki farklı yaşam alanları için çözümler sunuyor. Connexoon 3 farklı uygulama ile evlere konfor getiriyor.


Connexoon Window uygulaması ile artık panjurlarınızı kontrol etmek için mutlaka evde olmanız gerekmiyor. Bu uygulama ile evdeyken olduğu gibi dışarıdayken de panjurlarınızı akıllı telefonunuz üzerinden yönetip durumlarını kontrol edebilmeniz mümkün oluyor.


Connexoon Terrace uygulaması da kişiselleştirilmiş senaryolarla terasınızda ya da bahçenizde müziği, aydınlatmayı ve tente ya da pergola konumlarını ilişkilendirmek için birçok yol sunuyor. Hava durumu değiştiğinde ya da ışıkların durumundan emin olunmadığında tek bir tıkla teras ekipmanlarının tümü kontrol edilebiliyor.


Connexoon Access uygulaması ise eve gelmeden hemen önce bahçe kapısını, garaj kapısını ve ışıkları açabilmenizi sağlıyor. Aynı şekilde uzaktayken bile evinizi güvende tutmak için alarmı uzaktan yönetmeniz olanaklı hale geliyor.


Geri Dön