28 / 03 / 2024

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! 

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! 

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler lansman fırsatlı projeler ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Son 1 ayda toplamda 4 yeni projenin lansmanı yapıldı. İşte son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje...



3. Benesta Acıbadem'de teslimleri Nisan 2024'te

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! 

Benesta tarafından İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem'de hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesinde toplam 550 adet konuta yer veriliyor. Gata Ormanı’nın yanı başında inşa edilen Benesta Acıbadem projesinde 2+1'den 6+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor. 

Web: http://www.benestaacibadem.com/

4. Gamador Meydan peşin fiyatına 36 ay vadeyle satışta!

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! 

Gamador İnşaat yeni projesi Gamador Meydan projesini başkent Ankara'da hayata geçiriyor. 2 blok olarak inşa edilecek olan Gamador Meydan projesinde 180 adet konut ve 42 adet ticari alan bulunuyor.  Keçiören’in Ovacık Mahallesinde Yozgat Bulvarı üzerinde inşa edilen Gamador Meydan projesindeki daireler 3 oda 2 salon olarak tasarlandı. Hafriyat çalışmalarının başladığı ve temelin atıldığı Gamador Meydan'da konut fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Peşinatsız 24 ay, yüzde 10 peşinatla 30 ay, yüzde 25 peşinatla 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan Gamador Meydan projesinin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Web:  http://gamador.com.tr/meydan/

Gamador Meydan peşin fiyatına 36 ay vadeyle satışta!

Antteras Nev satışa çıktı! Boğaz'a komşu yeni proje!

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 


Geri Dön