26 / 04 / 2024

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine toplamda 603 konutun yer aldığı yeni bir konut projesi inşa edilecek İşte detaylar...



Ceren YÖRÜK BULUT

Rams Global, İstanbul'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayata geçirilecek.

Rams City adıyla hayata geçirilecek olan proje İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Topçular Mahallesi, Edirnekapı Rami Sokak (162 Ada, 56 Parsel) üzerinde yükselecek.

817 milyon 373 bin 451 TL'lik yatırım bedeliyle dikkat çeken Rams City İstanbul projesi 8 blok olarak inşa edilecek. Söz konusu projenin arsa alanı 31 bin 536 metrekare olarak belirtilirken, inşaat alanı ise 105 bin 438 metrekare olarak belirtildi.

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Rams City İstanbul kapsamında 8 ayrı blokta (A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3 ve B4 Blok) ve bodrum katlarda olmak üzere toplam 603 konut yer alması planlanıyor. Projede ticari ve sosyal alanlara yer verilmeyecek.

Rams Global imzasıyla hayata geçirilecek olan proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başladı.

Rami Rams City projesinde kapalı otopark alanları ve sığınak yer alacak olup, kapalı otopark alanı her konut başına 1 adet olacak şekilde toplam 603 adet araç kapasiteli olarak blokların alt katlarına yapılacak. Rams City İstanbul projesinde toplamda 1.814 kişi yaşaması planlanıyor. 


Geri Dön