26 / 04 / 2024

Petrolde son dakika müjdesi! Bakan Dönmez canlı yayında açıkladı!

Petrolde son dakika müjdesi! Bakan Dönmez canlı yayında açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldığı bir televizyon programında petrol keşifleriyle ilgili bir müjde verdi.



Şırnak'ta yapılan petrol arama çalışmalarından bahseden Bakan Dönmez, "Açıkladığımızda da göreceksiniz son dönemde karada yapılmış en büyük keşiflerden birisi olabilir. Bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var" diye konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Şırnak'ta yapılan petrol keşfiyle alakalı "Açıkladığımızda da göreceksiniz son zamanlarda karada yapılmış en büyük keşiflerden birisi olabilir. Bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var" dedi.

KUYU SAYISI İÇİN HEDEF; 10

Dönmez, katıldığı 24 TV'nin "Yüz Yüze" programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Şırnak'ta yapılan petrol arama çalışmalarıyla alakalı konuşan Bakan Dönmez, o bölgelerde yaklaşık bir senedir sismik araştırmalarına yoğunluk verildiğini belirtti..

Dönmez, daha önce güvenlik sebebiyle petrol arama çalışmalarının güvenli bir şekilde yapılamadığını söyleyerek, "Hamdolsun askerlerimizin, güvenlik personelimizin orada artık terörü temizlediği bölgelerde şimdi sismik araştırmalarımızı yaptık ve sondajlarımızı yaptık. İşte bu bahsedilen Şırnak'taki, Gabar Dağı ve civarında şu anda dört kuyuda günlük 1200-1300 varil civarında üretimimiz mevcut. Orada kuyu sayımızı 10 ve üzerine çıkarmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön