24 / 04 / 2024

Petrolde son dakika müjdesi! Bakan Dönmez canlı yayında açıkladı!

Petrolde son dakika müjdesi! Bakan Dönmez canlı yayında açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldığı bir televizyon programında petrol keşifleriyle ilgili bir müjde verdi.



"KARADAKİ EN BÜYÜK KEŞİF OLABİLİR"

Gabar Dağı'nın bir başka bölgesinde yürütülen sismik çalışmaların da bitmek üzere olduğuna değinen Bakan Dönmez, şunları kaydetti:

"Bu bölgede de keşif amaçlı sondajlar yapacağız, ümitliyiz. Bazı rakamlar telaffuz ediliyor fakat netleştirmeden de açıklamak istemiyoruz. Çünkü bir rakam telaffuz ettiğimizde doğruluğundan emin olmak istiyoruz ama ümitliyiz açıkçası, onu belirteyim. Açıkladığımızda da göreceksiniz son zamanlarda karada yapılmış en büyük keşiflerden bir tanesi olabilir. Bunun için biraz daha zamana ihtiyaç var. Biraz daha bekleyelim. Çalışmalar tamamlandığında inşallah onu da açıklayacağız."

"PETROL KALİTESİ OLDUKÇA İYİ"

İlk 5 kuyuda yakalanan üretim rakamlarının yükselebileceğini de söyloeyen Dönmez, "Petrolün kalitesi oldukça iyi. Dolayısıyla bizim o bölgede biraz daha yoğunlaşmamız lazım. Sondaj ekiplerimizi o bölgeye sevkettik. Onlar da inşallah çalışmalarını bitirecekler. Sonrasında bu rezerve ilişkin rakamları kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Merkez Bankası Başkanı canlı yayında tek tek açıkladı! Enflasyon ve gıda fiyatları bu aydan itibaren....

Peugeot, Aralık ayına özel kampanyasını açıkladı! Görenler bayilere koşuyor! İşte 6 Aralık 2022 fiyat listesi

Kirada oturanlar dikkat! Sakın bu oyuna gelmeyin! İşte ev sahiplerinin yeni zam bahanesi!

Asgari ücret için taksit iddiası! Canlı yayında rakam vererek anlattı: 'İş dünyası da istiyor...'

Zincir marketlerde et, balık, ekmek, sigara, alkol satışına yasak mı geliyor? Pazar ve 19.00 talebi çok konuşulacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön