24 / 04 / 2024

Son dakika! EYT'de resmen rakam verildi, tarih açıklandı

Son dakika! EYT'de resmen rakam verildi, tarih açıklandı

Gündemden düşmeyen EYT ile ilgili son dakika açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'den geldi. Bilgin, EYT'de resmen rakam verilerek tarih açıklandı. İşte son dakika EYT gelişmesi...



Meclis'te bütçe sunumu yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren EYT ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Resmen rakam veren Bilgin tarihi açıkladı. 

Emeklilikte yaşa takılanlar konusu ve sözleşmelilere kadro konusu gündemde yer almaya devam ediyor. EYT ile ilgili düzenlemeniin sonuna gelindiğinin bilgisi paylaşılarak EYT'den faydalanacak kişi sayısı resmen açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön