19 / 04 / 2024

Son Dakika! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan beklenen açıklama geldi

Son Dakika! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan beklenen açıklama geldi

Gün boyu merakla beklenen bakanlık açıklaması geldi. İşte detaylar...



Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan beklenen açıklama geldi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yalnızca gerçek kişilere sunulmak üzere gelire endeksli devlet iç borçlanma senedinin talep toplanmasına Temmuz'un 15'inden itibaren başlanacağı duyuruldu.

Bakanlık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Son Dakika! Hazine ve Maliye Bakanlığı ndan beklenen açıklama geldi

"9 Haziran 2022 tarihinde resmi hesabımızdan yayınlanan basın açıklamasında yer alan atılacak adımlar çerçevesinde;

Bakanlığımız tarafından, vatandaşlarımızın tasarruflarını TL cinsi varlıklarda değerlendirmelerinin teşvik edilmesi ve yatırımcı tabanının genişletilebilmesi maksadıyla gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi talep toplama işlemleri Temmuz ayının 15'inden itibaren gerçekleştirilecektir.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön