26 / 04 / 2024

Son tarih 31 Ağustos! Tam 10 bin lira veriyorlar

Son tarih 31 Ağustos! Tam 10 bin lira veriyorlar

Emekli promosyonu için bankalar miktarı çoğalıyor. 7-8 bin lira bandından olan emekli promosyonu son dönemde 10 bin liraya kadar çıkt. Kampanyalar 31 Ağustos'ta bitecek.



Bankaların emekli promosyonu yarışı sürüyor. Temmuz ayında zamlanan emekli maaşlarının ardından bankalar promosyon tekliflerini hazırlarken, önceleri 7-8 bin lira bandından olan promosyon ödemeleri son günlerde 10 bin liraya kadar yükseldi. Emekli promosyonu almak isteyen çok sayıda emekli maaşını taşımak için araştırma yaparken, hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, sorusuna yanıt aranmakta.

Kimler maaşını taşıyabiliyor?
Emekli maaşı aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresi dolan emekliler maaşlarını taşıyabilmekte. Henüz taahhüt süresi dolmayanlar ise önceden aldıkları promosyonun belirli tutarını iade ederek emekli promosyonu için maaşını taşıyabilmekte. Maaş taşıma işlemleri banka şubelerinden ya da e-Devlet üzerinden yapılabilmekte. Emeklilerin taşıma işleminden önce maaş müşterisi oldukları bankalarla görüşmeleri gerekmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön