24 / 04 / 2024

Soner Çetin: Çukurova ülkedeki tüm belediyelere örnek olacak!

Soner Çetin: Çukurova ülkedeki tüm belediyelere örnek olacak!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Habertürk Gazetesi Güneyli Bölge Temsilcisi Erdal Çelik'e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Soner Çetin, yeni dönemde gelecekteki çalışma planları ve projeleri hakkında özel açıklamalar yaptı...




Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Habertürk Gazetesi Güneyli Bölge Temsilcisi Erdal Çelik'e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Soner Çetin, yeni dönemde gelecekteki çalışma planları ve projeleri hakkında özel açıklamalar yaptı


HT Güneyli Bölge Temsilcisi Erdal Çelik ve Haber Koordinatörü Aliye Gültekin ile sohbet eden CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediyeyi 48 milyon TL borçla devraldığını ve her şeye rağmen Türkiye'deki belediyelere örnek olmak istediklerini söyledi. İhtiyaç duyulan her yere ve herkese eşit hizmet vermek amacıyla yola çıktığını anlatan Soner Çetin, "Herkesi kucaklamak, farklı düşünce ve yapıdaki insanların tamamına ulaşmak için yola çıktım. Verdiğim tüm sözlerin arkasmdayım. Şu parti bu parti ayrımı yapmadan çıktığım bu yolculuğun adı halka adil ve eşit hizmet vermektir" şeklinde konuştu. 


KİRALIK ARAÇ KALDIRILDI

Çukurova Belediyesi'ndeki "Kiralık araç" uygulamasını kaldırdıklarını hatırlatan Soner Çetin, araç savurganlığının kötü bir anlayış olduğuna dikkat çekip, "Uygulama ile yakıt masrafı 10'da bire düştü. Bir yılda beş, beş yılın sonunda 25 milyon lira tasarrufu hedefliyoruz" dedi. Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesini Belediye Evleri Mahallesi'nde yapacaklarını bildiren Çetin, 60-70 milyon TL kaynakla, bin 70 dönüm alan üzerinde yapılacak projeyi TOKİ'nin değil, kendilerinin yapacağını belirtti. Projenin kendilerinin aynası olacağını ileri süren Çetin, şunları kaydetti: "Projeye son şekli verdik, halkın onayını da önemli miktarda aldık. Hem Adana'da hem Çukurova'da daha güzel bir görüntü olacak. Her türlü kazanım olacak. Büyük meydanları, yeşil alanları, Avrupa kentleri gibi olacak. Çukurova Belediyesi olarak, her şeye rağmen, Türkiye'deki belediyelere örnek olmak istiyoruz." 


'HALK GÜNLERİNDE BULUŞALIM' 

Göreve başladıklarında ilk olarak Halk günleri düzenlediklerini anlatan Çetin, "Seçim çalışmalarımız sırasında 'Başkanınızla randevusuz ve aracısız görüşebileceksiniz' demiştim ve gelir gelmez ilk Cuma günü saat 13.30'da koltuğumu ve masamı belediyemizin bahçesine indirdim ve halkımızla bir araya geldim. Onlar anlattı, ben ve bürokratlarım dinledik. Halk geldiği sürece devam edecek. Her cuma günü halkımızı belediyemize bekliyorum" diye konuştu. 


HaberTürk Güneyli




Geri Dön