25 / 04 / 2024

Sotheby's International Realty, dünya genelinde 45 ülkede 600 ofise ulaştı!

Sotheby's International Realty, dünya genelinde 45 ülkede 600 ofise ulaştı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul satış ve danışmanlık markası olan Sotheby's International Realty, açılan yeni ofisleriyle yılın ilk çeyreğinde tüm dünya genelinde 45 ülkede 600 ofise ulaştı



2012’de beklenen durgunluğa rağmen Sotheby’s International Realty; açtığı yeni ofislerle büyümesine hız kesmeden devam ediyor. 2012’nin ilk çeyreğinde 45 ülkede 600 ofise ulaşan Sotheby’s International Reaty, gayrimenkul sektöründe sunduğu hizmet kalitesi ve etik değerleri  ile  de dikkat çekiyor.

Turkey Sotheby’s International Realty, büyüme ivmesiyle tüm dünyanın dikkatini çekiyor
Aralık 2010’da Hitay Yatırım Holding’in girişimiyle Türkiye pazarına giren Sotheby’s International Realty, uluslararası düzeyde sunduğu “kişiye özel” gayrimenkul hizmetleri ve değeri 600 milyon $’a ulaşan portföyü ile kısa sürede hem yerli, hem de yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Yabancı yatırımcıların Ege ve Akdeniz bölgelerine gösterdiği yoğun ilgiden ötürü ülkemizde 2.ofisini Haziran 2011’de Bodrum’da açmıştır.

Turkey Sotheby’s Realty, başta Körfez ülkeleri  olmak üzere, Rusya, Azerbeycan, Kazakistan ve Kırgızistan gibi ülkelerden birçok kişi ve kuruma Türkiye’deki yatırımları konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir. Çok kısa bir süre içinde kesinleşmesi beklenen yeni “Mütekabiliyet Yasası” ile birlikte ülkemize büyük miktarda yabancı sermayenin gireceğini tahmin ettiklerini dile getiren Turkey Sotheby’s International Realty Genel Müdürü Arman Özver konuyla ilgili olarak düşüncelerini; “Mütekabiliyet Yasası’nın çıkması ülkemiz ekonomisi  için çok  önemli bir adım olacak , bu süreç içinde    Turkey Sotheby’s İnternational Realty olarak etkin bir rol oynamak istiyoruz. Bu 2012  yılı için en büyük hedeflerimizden biridir.  Geçtiğimiz son 2-3 ay içinde özellikle Ortadoğu’dan Dünya devi kuruluşlarla çok ciddi bir hazırlık çalışması içinde olduklarını ve yasanın yürürlüğe girmesiyle bu kuruluşların Türkiye’deki yatırımlarını birer birer gerçekleştireceğine inandığını” belirtti.


Geri Dön