19 / 04 / 2024

Souvenir 2013 yarın kapılarını açıyor!

Souvenir 2013 yarın kapılarını açıyor!

Binlerce ürünün satıldığı SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri, yılbaşı öncesi armağan almak isteyenleri bir araya getirecek. İzmir Uluslararası Fuar alanında yarın açılacak SOUVENIR 2013, 17 gün sürecek




Egelilerin her yeni yıl öncesinde hediyelik eşya almak için akın ettiği SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri İzmir'de başlıyor.  İzmir  Uluslararası Fuar alanında yarın açılacak SOUVENIR 2013, 17 gün sürecek. Organizasyon kapsamındaki Altın ve Pırlanta Outlet Günleri 24 Aralık'ta başlayıp 6 gün devam edecek. Aksesuvarlar, antikalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuvarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuvarları, oyuncak, saat, seramik, yılbaşı süs eşyaları ve züccaciye gibi hediyelikler stant vitrinlerinde sergilenecek. 


24'üncü buluşma

Herkesim ve keseye hitap eden hediyelik eşyaların 17 gün boyunca İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda olacağını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, her yıl çıtası yükselen SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri'ni 24. kez açacaklarını dile getirdi. Gençer, "SOUVENIR Hediyelik Eşya günleri, Egelilerin büyük ilgi gösterdiği bir organizasyon. Çeyrek asra yaklaşan tarihinde her yıl çıtasının yükselmesi ilgiyi bu denli artırdı. İzmir'in her yerinden kolay ulaşım, sıcak bir ortamda, tek çatı altında, eğlenceli bir alışveriş ziyaretçilerimizi memnun ediyor. Kaliteli, birbirinden özel, binlerce hediyelik eşya seçeneğinin hesaplı fiyatlara sunulması bizler kadar katılımcılarımız ve ziyaretçilerimizi mutlu ediyor. Hediye ararken alanda uzun süre geçiren vatandaşlarımız yöresel lezzetlerle de tanışacaklar" dedi. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 nolu sergi salonunda gerçekleşecek SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri 14-30 Aralık tarihinde 11:00-22:00 saatlerinde ziyaret edilebilecek. 1B nolu salonunda 24-29 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek SOUVENIR 2013 Altın ve Pırlanta Outlet Günleri ise saat 11:00 ile 20:00 arasında ziyaret edilebilecek.


İndirimli altın ve pırlanta satılacak

İzmir'in ürün bazında en değeli organizasyonu JEWEX Kuyumculuk ve Saat Fuarı'nı düzenleyen Gençiz Fuarcılık sektör ve halkın talepleri doğrultusunda SOUVENIR'a Altın ve Pırlanta Outlet Günleri'ni yapma kararı aldı. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1B nolu sergi salonunda gerçekleşecek olan Altın ve Pırlanta Outlet Günleri 24 Aralık'ta başlayacak. 6 gün sürecek organizasyon kapsamında 15 firma stand açacak. Farklı ayarlarda altın ve pırlanta takıların özel koleksiyonları büyük indirimlerle halka az edilecek. Yıl bazında altındaki yüzde 20'lik fiyat düşüşü de dikkate alındığında SOUVENIR Altın ve Pırlanta Outlet Günleri'nde yüzde 60'a varan indirimler yapılacak. Gençer, "Bazı firmaların farklı illerde çadıra taşıdıkları indirim günlerini biz SOUVENIR'da gerçekleşecek Altın ve Pırlanta Outlet Günleri'ne dahil ettik. Yüzde 60'a varan indirimlerle sevdiklerine altın ve pırlanta hediye etmek isteyen vatandaşlarımıza yeni bir kapı açmış olacağız" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön