28 / 03 / 2024

Soyak Siesta Blue’da 130 bin liraya! Yüzde 1 peşinat ile!

Soyak Siesta Blue’da 130 bin liraya! Yüzde 1 peşinat ile!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Siesta Blue

İzmir Soyak Siesta Blue’da %1 KDV oranı avantajı ve %1 peşinat imkanına sahip daireler, 2 Ekim 2013 tarihine kadar 130 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta…



İzmir Karşıyaka'da ‘az katlı’ bina anlayışıyla oluşturulan ve kentin 2 bin 200 konutluk mega projesi Soyak Siesta’nın yeni etabı  Soyak Siesta Blue  İzmirlilerden büyük ilgi gördü. 23 Eylül’de  İzmir  Arena Bayraklı’da tanıtımı yapılan Soyak Siesta Blue’nun %40’ı satıldı. Böylece projenin henüz satışa çıkmadan aldığı 1500  ön talep hızla satışa dönüşerek adeta bir rekor kırdı.


Soyak Siesta Blue’da Soyak’ın ideal ev konsepti uygulamasının en güzel örneği olan 2+1’lerin ortalama 90m2 ve 189 bin TL’den başlayan fiyatlara sahip olması hem yatırım hem oturum amaçlı kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.


%1 KDV oranı avantajı ve %1 peşinatla satışa sunulan Soyak Siesta Blue’da 2 Ekim 2013 tarihine dek süren kampanyada 1+1 daireler 130.000 TL TL, 2+1 daireler 189.000 TL, 3+1 daireler 263.000 TL, 3+1 teraslı daireler de 415.500 TL TL’den satılıyor. Soyak Siesta Blue aidat konusunda da konut sahiplerine avantaj sağlıyor. Soyak Siesta Blue, hem yatırım hem de oturmak için ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı durum sunuyor. Soyak Siesta Blue, Soyak’ın tasarruflu ev tasarımları kapsamında sağladığı yaklaşık 2TL/m2 değerine sahip düşük aidat avantajı da sunuyor.


Wellness (iyi ve sağlıklı yaşam) teması üstüne geliştirilen Soyak Siesta Blue 13 bin m2 alan üzerine inşa edilecek. Yatırım tutarı toplam 100 milyon TL olan Soyak Siesta Blue Aralık 2014’te teslim edilecek. Bugüne kadar bu etapla birlikte 1700 dairenin satışa sunulduğu Soyak Siesta’nın toplam yatırım tutarıysa 500 milyon TL.


Hızlı satışların ardından Soyak Holding CEO’su M. Emre Çamlıbel; “İzmirlilerin Soyak’ı seçmesi bizi her zaman mutlu etmiştir. Her proje tanıtımından sonra görüyoruz ki İzmirliler için doğru tercih yapılacak tasarım ve fiyat politikamız oluyor. Bizim İzmir’e yatırımlarımızı, İzmirlilerin de bize yatırımlarını devam ettirmeleri doğru kararlar aldığımızı gösteriyor. Bugün alıp seneye evinde oturuyor olmak ve bütçeleri sarsmadan ödeme imkanı sunuyor olmak da elbette büyük bir cazibe noktasıdır. Tüm İzmirlilere gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz”


Eşsiz Körfez manzarası ve Wellness (iyi ve sağlıklı yaşam) temasıyla satışa sunulan Soyak Siesta Blue toplam 285 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 teraslı dairelerden oluşan Soyak Siesta Blue’da diğer etaplarda bulunmayan alanlar yer alıyor: Kapalı alanlarda sauna, fitness center, masaj odası; açık alanlarda da 2 adet açık hava jakuzis,  masaj alanı, vitamin bar, Pilates ve Yoga Alan ve  Rekreasyon alanı bulunuyor.


 


Yeşil bina olarak tasarlanan ve LEED Silver sertifika adayı olan Soyak Siesta Blue, Wellness (iyi ve sağlıklı yaşam) temasının gerektirdiği pek çok alana da sahip. Enerji ve su tasarrufu sağlayacak uygulamalar mevcut. Doğal aydınlatmayı destekleyen mimari tasarımı bulunuyor. Bisiklet park alanları, elektrikli araç sarj üniteleri bulunuyor. Isı tasarrufu sağlayan konfor camlar kullanılıyor. Projenin kapalı alanlarında sauna, fitness salonu, masaj odası yer alırken açık alanlarda da açık hava jakuzisi, masaj alanı, vitamin bar, pilates ve yoga alanı ile rekreasyon alanı bulunuyor. Projede ayrıca tenis, basketbol sahalarıyla yüzme havuzu da yer alıyor.



Soyak'ın Sürdürülebilir Yaşam anlayışının temsilcisi olan projede, doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojik uygulamalar, konforu ve fonksiyonelliği buluşturan mimari estetikle birleşiyor. Soyak Siesta Blue’da konforlu, rahat ve iyi yaşam tarzına sahip olmak mümkün. Proje, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlık ayrıcalığı ile daire sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırıyor. Fonksiyonel ve modern yaşam ögelerini içinde barındıran Soyak Siesta Blue projesi, Aralık 2014’te sahiplerine teslim edilecek.


Telefon: 444 0 795 

Web Adresi: www.soyak.com.tr


projeye sor



Geri Dön