19 / 04 / 2024

Soyak'a Kariyer.net'ten "10. Yıl Onur Ödülü"

Soyak'a Kariyer.net'ten

İnsan Kaynakları Zirvesi'nin 15.'si, 14 - 15 Nisan tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi



Zirve kapsamında, Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü Osman Ünal ile Soyak Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Berrin Tavman da "Kariyer.net 10. Yıl Onur Ödülü"ne layık görüldü.  

İnsan Kaynakları alanındaki deneyimlerini ve uygulamalarını farklı platformlarda paylaşarak sektörün gelişimi için de çeşitli çalışmalarda bulunan Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü Osman Ünal ve Soyak Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Berrin Tavman, 15. İnsan Kaynakları Zirvesi'nde "Kariyer.net 10. Yıl Onur Ödülü" aldılar.  

İş dünyasının önde gelen şirketlerinin İK yöneticilerinin ödüllendirildiği İnsan Kaynakları Zirvesi'nin gala gecesinde konuşan Osman Ünal, "Kariyer.net 10. Yıl Onur Ödülü"ne layık görülmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, İnsan Kaynakları'nda başarının, sürekli gelişimi ve sürdürülebilir istihdamı destekleyen yaklaşımla mümkün olduğunu söyledi. 1500 çalışanıyla, istihdama önemli destek sağlayan Soyak'ın, işe alım süreçlerinde objektif kriterler doğrultusunda titiz bir çalışma gerçekleştirdiğini vurgulayarak, 360 derece yetkinlik analizleri, kişilik envanter uygulamaları ve kişisel gelişim görüşmeleri gibi farklı aşamalardan sonra seçilen çalışanların yıl boyunca da farklı eğitim programlarına katıldığını belirtti.  

Çalışan memnuniyet anketlerinden alınan başarılı sonuçların; çalışanın sürekli gelişimini ve iş yapış biçimlerinde mükemmelliği hedefleyen bir anlayışla yapılan çalışmaların sonucunda alındığını belirten Ünal; Soyak'ın aynı zamanda 2009 Tedarikçi Memnuniyeti araştırması sonucunda da tedarikçilerin Soyak'tan memnuniyet oranının yüzde 100 olarak ortaya çıkmış olduğunu aktardı.


Geri Dön