27 / 04 / 2024

Spor City'de yaşam başlıyor!

Spor City'de yaşam başlıyor!

Beylikdüzü SporCity 1.Etap Konutlarında yaşam Haziran 2010'da başlıyor



İlk etabın erken tükenmesi sebebiyle 2.etap konutlarının da temel atma töreni Mayıs 2010'da gerçekleşecek.
Oturanlarının çoğunluğu sporun seçkin isimlerinden ve spor yazarlarından oluşacak olan SPORCİTY 1.etap konutları sunduğu yaşam kalitesiyle Beylikdüzü'nde sosyal yaşamında merkezi olacak.
Yüzme havuzu, tenis kortu, basket sahası, yürüme parkuru, kapalı spor salonu gibi alanların bulunduğu projede Yönetim Kurulu Başkanı Halit Eser öncelikle önem verdikleri konuları şöyle sıraladı: “ Özellikle yoğun iş temposunun olduğu metropol yaşantısında sosyal alanların önemi çok büyük. Bunu göz önünde bulundurarak projemizi bu alanda geliştirdik. Bu nedenle herkese ve her keseye uygun lüks, konforlu yaşamı SPORCİTY olarak alıcıya sunuyoruz.”
 
ŞİMDİ MODA STÜDYO DAİRELER!
 
2. etap konutlarda 1+1, 2+1 muhtelif metrekarelerde evler inşa etmeyi planlayan Sporcity Yönetim Kurulu Başkanı Halit Eser, bu tip konutların daha çok ilgi gördüğünü belirtti. Sosyal yaşam cazibesinin yüksek olduğu bir bölge olan Beylikdüzü yatırım için uygun bir bölge. Özellikle de yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın hem ekonomik hem de sosyal yatırım amacı ile alım yapması bizi buna yönlendirdi dedi.
 
KONUTTA EMLAK PAZARLAMA ALDATMACASINA DİKKAT!
 
HALİT ESER emlak tüketicilerini, aldatıcı reklamlara karşı da uyardı:“Size vaat edilen konut metrekaresine ortak kullanım alanlarının ilave edilerek satılması metrekare fiyatlarınızı gerçekte çok yüksek fiyatlara çıkarıyor. Birçok tüketici aldığı evin gerçek metrekaresini bilmeden para ödüyor. Biz hiçbir soysal alanı müşteriye kendi parası ile satmıyoruz. İnşaat sektörü ciddi bir sektör ve biz işimizi ciddiye alarak yapıyoruz” dedi.
 
TAŞERONLUKTAN MARKAYA
 
Sporcity konutları projesi geçmişi uzun yıllara dayanan bir tecrübe ve güç birliği ile oluşmuştur. Türkiye'de uzun yıllar taşeron olarak birçok projeye imza atan Halit Eser, Sporcity ile 2010 da marka olmayı ve milyon metrekarelere ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.
 
SPORCİTY 1. ve 2. ETAP ÖZELLİKLERİ
 
3+1 126 m2
2+1 79 m2
6 blok 1. etap
6 blok 2.etap
 
Radye temel, C30beton, dış cephe mantolama, deprem yönetmeliğine uygun,
temelden çatıya ısı yalıtımı, 1.sınıf malzeme, çelik kapı, parke zemin, kombi, çift asansör, uydu, çocuk oyun salonları, spor alanları, yürüyüş parkuru…
 
ŞEHİR MERKEZİ GİBİ…
 
Beylikdüzü artık düzenli yolları ve kentleşmesi ile tam bir şehir merkezi haline dönmüştür. Sporcity de bu merkezin en güzel yerinde konumlandı. Havaalanına 20 dakika, E5'e 300 metre paralel, metroya 100 metre. Tem otoyoluna kolay ulaşım.
Ayrıca Sporcity şu yaşam alanlarına da konum olarak çok yakın… Metro Grossmarket- Migros- Carrefour- Beylicium- Real market- Taksit Center- İstanbul Outlet- Fatih Koleji- Beykent Koleji-Acıbadem Hastanesi-Medicana Hastanesi…

0212 854 19 19

www.sporcity.com

[email protected]


 


Geri Dön