19 / 04 / 2024

Spradon Quartz'da 129 bin TL'ye!

Spradon Quartz'da 129 bin TL'ye!

1045 konuttan meydana gelen Spradon Quartz'da fiyatlar 129 bin TL'den başlıyor



Kuzu Grup'un, Spradon evlerinin ardından Bahçeşehir'in kalbinde inşa ettiği Spradon Quartz'da, konut alternatifleri farklı ihtiyaçlara ve bütçelere cevap veriyor. Kuzu Grup bu projesinde, farklı müşteri taleplerine göre iki farklı ödeme seçeneğinin yer aldığı bir kampanya hazırladı. Bahçeşehir'de yapımına devam eden projede 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor.

Kuzu Grup, Spradon Quartz projesinde müşterilerine iki farklı ödeme seçeneği sunuyor.

Bunlardan ilki yüzde 10 peşinat, Ağustos 2010'da yüzde 21 ara ödeme ve ev teslimine kadar taksit ödememe imkanı veriyor.

Diğeri ise yüzde 1 peşinat, Ağustos 2010'da yüzde 30 ara ödeme seçeneği sunuyor. Her iki kampanyada da kalan tutar için 12 aydan 120 aya uzanan vade seçeneklerinde yüzde 0.00'dan yüzde 0.99'a varan faiz oranları uygulanıyor. Evlerin teslim tarihi ise Ağustos 2010.

Toplamda 1045 daireden oluşan ve 53 bin metrekare yerleşim alanı üzerinde yükselen Spradon Quartz projesi, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleriyle güvenli ve kazançlı yatırım yapmak isteyenlerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Spradon Quartz projesi, özellikle yatırım için gayrimenkulün ön plana çıktığı bugünlerde, Bahçeşehir'de yatırım yapmayı planlayanları memnun edecek finansal avantajları da beraberinde getiriyor.

Çevresine pozitif enerji veren bir taş olan Quartz'tan esinlenerek oluşturulan Spradon Quartz Projesi'nin 4 farklı bölümü bulunuyor. Bu bölümler Quartz ailesinin diğer taşları olan Akik, Opal, Ametis ve Oniks taşlarıyla sembolleştirildi. Estetik görünümleriyle çevrelerini güzelleştiren bu taşlar, aynı zamanda pozitif enerji yayma güçleri ile bu projeye ilham kaynağı oldu.

Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, Türk hamamı ve saunadan oluşan sosyal tesis alanı, yüzeyde araç geçişi olmayan yeraltı otoparkı; ailecek yürüyüşler, dostlarınızla keyifli sohbetler yapabileceğiniz yem yeşil yaşam alanları, Spradon Quartz'ın yaşandıkça mutluluk veren pozitif yanlarından sadece birkaçı.

Spradon Quartz adeta 24 saat yaşayan bir şehir. Gündüz ne kadar rahat günün tadını çıkarabiliyorsanız, gece de aynı keyfi alabilmeniz mümkün. Yaşam alanlarının ve konutların elektrik ihtiyacını her zaman karşılayabilen jeneratörler devrede. Aktif görev yapan profesyoneller Spradon'da güvenliği 7/24 sağlıyor.

0212 444 58 98
www.spradon.com
[email protected]


Geri Dön