26 / 04 / 2024

SRC Yapı'nın 2015 ciro hedefi 175 milyon TL!

SRC Yapı'nın 2015 ciro hedefi 175 milyon TL!

Günlük 4.500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin önemli duş sistemleri ve küvet üreticilerinden SRC Yapı, 2015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi.



Günlük 4.500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin önemli duş sistemleri ve küvet üreticilerinden SRC Yapı, 2012'de 23 olan ulaştıkları ülke sayısını 2014'te 40'a ulaştırdıklarını söyledi.


2015'te de yükseliş trendini sürdüreceklerini anlatan SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, “İhracat pazarlarımız arasında Madagaskar, Nepal, Sri Lanka, Gana, Kore, İngiltere ve Balkan ülkeleri de bulunuyor.” dedi. Geçen yıl 117 milyon TL gelir elde eden şirket, 2015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirlemiş durumda. Şu anda bayilerinin yanında ülke genelindeki Koçtaş, Tekzen, Banio gibi anlaşmalı perakende mağazalarında ürünlerini tüketici ile buluşturan SRC Yapı'nın banyo ürünleri markası HydroCabin, Türkiye'de yapı marketleri dahil 700 noktada satılıyor.


ÖZEL SİPARİŞLE 70 BİN LİRAYA HAMAM


40 ülkeye HydroCabin ile jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, yeni koleksiyonunu da satışa sundu. SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, “Son iki yıldır yaptığımız 1 milyon dolarlık yatırım ve en önemlisi inovasyon ve Ar-Ge ekibimizin çalışmaları neticesinde bu koleksiyonumuzu tasarladık. Doktorlar tarafından insan sağlığı için önemi sık sık vurgulanan hamam ve sauna kabinlerini, çok küçük metrekare apartman dairelerinden tutun da lüks konutlara kadar her keseye uygun şekilde sunuyoruz.” dedi. Ürünün herhangi bir inşaat veya kırma, dökme gibi bir işlem veya ayrı bir oda, bölüm gerektirmeksizin, odanın bir köşesine “paket hamam ve sauna kabini” şeklinde konabileceğini ve kolaylıkla taşınabileceğini belirten Sürücü, başlangıç olarak 2'ye 1 metrekare ölçülü hamam-sauna kabinlerini, 4 bin liradan başlayan fiyatlarla, direkt tüketiciye ulaştırdıklarını söyledi.


Zaman


Geri Dön