19 / 04 / 2024

src yapı ciro hedefi

src yapı ciro hedefi

Ortadoğu ve Balkanlar başta olmak üzere 40’a yakın ülkeye ihracat yapan SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2017’de buradan 25 milyon dolar ciro hedefliyor.

SRC Yapı'nın 2015 ciro hedefi 175 milyon TL!

Günlük 4.500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin önemli duş sistemleri ve küvet üreticilerinden SRC Yapı, 2015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi.

SRC Yapı'nın 2015 hedefi 175 milyon TL ciro!

Dünyanın 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., 015 ciro hedefini 175 milyon TL olarak belirledi.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 2023'te 580.6 milyon TL'lik ciro! 

Sur Tatil Evleri Antalya projesinde geçtiğimiz sene yapılan satışlar ve elde edilen ciro açıklandı. İşte o rakamlar...

Sinpaş GYO 2021'de 1.1 milyar TL'lik ciro elde etti!

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında 545 adet konut ve 24 adet ticari ünite olmak üzere toplam 569 adet bağımsız bölümün satışını (ön satışlar dahil) gerçekleştirdi. Yapılan satışlara ilişkin ciro 1 milyar 94 milyon 507 bin 504 TL oldu. Aynı tarihlerde 873 bağımsız bölümün fii

AVM'ler için ciro kirası talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, AVM'lere ilişkin açıklamalarda bulundu. "Bazı AVM yönetimlerinden ciro kirası ya da kira indirimi konusunda beklediğimiz yaklaşımı göremedik" diyen Öncel, bazı AVM'lerde ortak gider protestosu yapılabileceğini dile getirdi.

Sinpaş GYO 4 ayda 394.3 milyon TL ciro elde etti!

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2021 – 6 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılan konut ve ticari ünite satışlarından 221 milyon 576 bin 504 TL, devremülk satışlarından 172 milyon 777 bin 104 TL olmak üzere toplam 394 milyon 353 bin 608 TL ciro elde etti.

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile iş yerlerinin kira giderlerinin azalan ciro oranınca hesaplanan kısmının Hazine tarafından karşılanması amaçlanıyor.

Kafe ve restoran ciro kaybı desteği detayları belli oldu!

Koronavirüs salgınında faaliyetlerinin kısıtlanması nedeni ile zarar gören yiyecek ve içecek hizmeti faaliyetlerinde bulunan işletmelere verilecek ciro kaybı destek programına e-devlet'ten başvuru yapılacak...

Panora GYO'dan 'ciro kira' düzenlemesi!

Panora GYO, aylık kira bedelleri veya ciro oranlarına yüzde 40 ile yüzde 80'e varan oranlarda yapılacak iskontolara ek yüzde 10 iskonto uygulanmasına, kiracılardan ise kira sözleşmesi ile belirlenen ciro oranı üzerinden kira tahsil edilmesine karar verildi.

Perakendecinin tek çıkış yolu: ciro kirası!

1 Haziran’da yeniden açılan AVM’lerdeki mağazaların büyük bölümü insanların salgın tedirginliği devam ettiği için boş kaldı. Konu hakkında konuşan BMD Başkanı Sinan Öncel, “Bu maliyet yapısı ile devam edebilmek mümkün değil. Perakende ticaretin gerçeği mevcut durumda tek seçeneğin ciro kirası'' dedi

Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacak!

Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacağını belirtti...

BMD: Ciro kirasına dönmeyen AVM'lerde mağaza açılışları riskli!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, ciro kirasına geçmeyen AVM’lere ilişkin konuştu. BMD üyesi markalarla yapılan değerlendirmeler ışığında 1 Haziran’da ciro kirasına dönmeyen veya tatmin edici kira indirimi yapmayan AVM’lerde mağaza açılışlarının ticari açıdan çok riskli olduğu belirtildi...

Lens Yapı 2020’de 1,5 milyar lira ciro hedefliyor!

Lens Yapı, 2020'de tamamlayacağı projelerle birlikte 1,5 milyar lira ciro hedefliyor. Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO Kutlu, “2020’de 500 yeni istihdam yaratıp 1,5 milyar lira ciroya ulaşmaya hedefliyoruz” dedi.

Metal Yapı Konut 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

“En büyük hayalimiz Empire State gibi İstanbul’a simge olabilecek ikonik bir bina kazandırmaktı” diyen Metal Yapı Konut Genel Müdürü Karali, “5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoku ile hedefimiz 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmak” diyor.

Metal Yapı Konut 5 yılda 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, "Önümüzdeki 5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoğu ile 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmayı hedefliyoruz' diyerek açıklamalarda bulundu. 

src yapı ciro hedefi Haberi

src yapı ciro hedefi

TÜRKİYE’DEKİ jakuzi, küvet, sauna ve duş sistemleri pazarının yüzde 60’ına hükmeden SRC Yapı, büyümeye devam ediyor. Ukrayna’nın en büyük yapı marketi EpiCentre ile el sıkıştıklarını söyleyen SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2017 yılında sadece bu pazardan 25 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtti. Bu yılki planları arasında İtalya ve Fransa pazarlarına açılmanın da olduğunu dile getiren Sürücü, 2016 ciro hedeflerinin ise 200 milyon lira olduğunu açıkladı.


Yurtiçi ve yurtdışından kendileriyle irtibata geçen çok sayıda bürokrat ve üst düzey yönetici olduğunu ifade eden Sürücü, “Devlet bürokrasisinde görevli ve üst düzey kurum yöneticilerinin birçoğunun evinde, ofisinde bizim ürünlerimiz, malzemelerimiz bulunuyor.


Türkiye’de makam odalarında saunası olan bürokratlar, işadamları var” dedi. Sanatçılardan Coşkun Sabah, Funda Arar, İbrahim Erkal’ın Hydromix jakuzi satın aldıklarını söyleyen Sürücü,...