19 / 04 / 2024

Star Towers'ta 2+1'lerin kirası 1.000 TL!

Star Towers'ta 2+1'lerin kirası 1.000 TL!

Esenyurt'taki Star Towers'ta tapuların %35'i kadınların üzerine yapıldı. Star Towers yönetimi tapuda kadın ismi olduğu takdirde tapu masrafı almıyor



RED Star markasıyla tekstil sektöründe de faaliyet gösteren RDS & Reform İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Özbek, Esenyurt'taki Star Towers projesi ile kadınları konut sahibi yaptı. 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen ve 582 konuttan oluşan projede kadınlara pozitif ayrımcılık ilkesini benimsediklerini ifade eden Özbek, 'Konutlarımızda yaşayacak kadınlarımızı mutlu etmek demenin aileyi mutlu etmek demek olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, özellikle kadınlarımıza bu projede özel ayrıcalıklar yaptık.  Evinin tapusunu karısının üzerine yapanlardan tapu bedelini almadık. Böylece satılan dairelerin yüzde 35'i kadınların üzerine yapıldı' dedi. İnşaatına geçen ay başlanan Star Towers projesine yurtiçi ve yurtdışından ciddi talep geldiğini belirten Özbek, özellikle Almanya, Belçika, Nijerya, ABD, İngiltere'den yoğun talep aldıklarını söyledi. Özbek, dairelerin yüzde 40'ının satıldığını sözlerine ekledi.

Ev alanın kiracısı hazır

YAPTIKLARI araştırmalarda bölgedeki fabrikalarda çalışan personelin burada oturmadığını gördüklerini anlatan Özbek 'Nitelikli konutlar olursa oturacaklarını biliyoruz. Bu nedenle, yatırım amacıyla konut alanların kiracılarını da bizler bulacağız. 2+1 daireler minimum 1.000 TL, 3+1 daireler ise 1.500 TL den kiralanacaktır. Bu bilgiyi de alıcıların bilmesini istiyoruz zira 2 yıl sonra konutunuz kendini ödeyecek' dedi.
Akşam

444 1 677

www.startowers.com.tr


Geri Dön