18 / 04 / 2024

Starcity Outlet yenilenen yüzüyle açıldı!

Starcity Outlet yenilenen yüzüyle açıldı!

Avrupa Yakası’nın gözde outlet alışveriş merkezi Starcity Outlet; ziyaretçilerinin alışveriş keyfini daha konforlu ve daha ferah bir ortamda yaşamaları için başladığı renovasyon çalışmalarını tamamladı. 




Başta kurumsal kimliği olmak üzere, kiralamadan, ortak alanlara, mimariden, çevre düzenlemesine kadar hemen her alanda kendini yenileyen Starcity Outlet, baştan sona yenilenen yüzüyle açıldı. 

 

Yönetim ve kiralama hizmetleri JLL Türkiye tarafından yürütülen ve bir Gençoğlu Grup projesi olan, AvrupaYakası’nın gözde Outlet alışveriş merkezi Starcity; ziyaretçilerine keyifli, rahat ve hesaplı alışveriş için gerekli her türlü konforu sunuyor. 

 

Starcity Outlet, ziyaretçilerinin alışveriş keyfini daha konforlu ve ferah bir ortamda yaşamaları için başlattığı renovasyon çalışmalarını tamamlayarak baştan sona yenilenen yüzüyle ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

 

Gençoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu yenilenme çalışmaları ile ilgili; ‘2016 yılında devraldığımız yatırımımızı, Avrupa Yakası’nın en prestijli Outlet alışveriş merkezi haline getirmeyi ve ziyaretçilerin aklındaki Outlet algısını değiştirmeyi kendimize hedef olarak belirledik. Bu hedefi gerçekleştirmek amacıyla da öncelikle, alanında profesyonel çözüm ortakları ile anlaştık ve JLL Türkiye işbirliğinde Starcity Outlet’in yönetim ve kiralama anlayışını yeniden oluşturduk. Belirlediğimiz hedef doğrultusunda Starcity Outlet’i Avrupa Yakası’nın en genç, en dinamik ve en prestijli Outlet alışveriş merkezi haline getirmek amacıyla en ince detayına kadar yeniden kurguladık. Mağaza karmasından ortak kullanım alanlarına, dış cephesinden kurumsal kimlik tasarımına kadar; oldukça geniş bir renovasyona gittik. Renovasyon kapsamında yaklaşık 35 milyon TL yatırım yaparak Starcity Outlet’i yeni baştan tasarladık ve yeniledik’ dedi.


Geri Dön