09 / 05 / 2024

Starcity Outlet'te yılbaşına özel çocuk kulübü etkinlikleri!

Starcity Outlet'te yılbaşına özel çocuk kulübü etkinlikleri!

Starcity Outlet, 2018'e girmeye az bir zaman kala yeni yıl coşkusunu hem büyüklere hem çocuklara daha iyi hissettirmek için yepyeni etkinlik programıyla ziyaretçilerini karşılıyor...



Starcity Çocuk Kulübü ziyaretçileri için Aralık ayında yepyeni bir etkinlik programı sunuluyor. Renklerin, simlerin, pulların, dileklerin ve eğlencenin iç içe geçeceği Starcity Outlet Çocuk Kulübü Etkinlikleri ile ziyaretçiler yılbaşı hediyelerinin, yeni yılkartlarının, çam ağaçlarının ve yılbaşı süslemelerinin hazırlanacağı atölyelere diledikleri ölçüde katılabilecekler.
 

Minikler çocuk kulübünde akranlarıyla birlikte kendi elleriyle ürettikleri hediyeler hazırlayacaklar, karton, keçe, kumaş gibi materyaller kullanarak çam ağaçları, Noel babalar, yılbaşı geyikleri, kar küreleri, yılbaşı kartları gibi birbirinden yaratıcı objeler tasarlayacak.


 Starcity Outlet Çocuk Kulübü Yeni Yıl Atölyeleri, 2 -31 Aralık tarih aralığını kapsayan her Cumartesi-Pazar, 14.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaretçilerini ağırlıyor. 


Temmuz 2016 itibariyle Gençoğlu Grup’a geçen ve JLL Türkiye’nin deneyimli kadrosuyla yönetilen Starcity, Atatürk Havalimanı ve CNR Fuar merkezine yakın konumu, bünyesindeki dünya markaları ve outlet fiyatlarıyla yıl boyunca yerli & amp; yabancı birçok turist ve ziyaretçi tarafından yoğun ilgi görüyor.

 


Geri Dön