26 / 04 / 2024

Starlet Kadıköy Evleri'nde 550 bin dolara 4+1!

Starlet Kadıköy Evleri'nde 550 bin dolara 4+1!

Firma: Çolakoğlu İnşaat

Proje: Starlet Rezidans

Çolakoğlu İnşaat imzasını taşıtan Starlet Kadıköy Evleri'nde tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı. Starlet Kadıköy Evleri daire fiyatları 550 bin dolar ile 775 bin dolar arasında değişiyor...




Çolakoğlu İnşaat İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy ilçesinde Sahrayıcedid'de Starlet Kadıköy Evleri'ni inşa ediyor. 20 katlı olarak yükseliyor olan Starlet Kadıköy Evleri projesi tek blok olarak hayata geçiriliyor.


Starlet Kadıköy Evleri projesi 40 adet daireden meydana geliyor. Çolakoğlu Starlet Kadıköy Evleri projesinde dairelerin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Starlet Kadıköy Evleri'nde daireler 210 metrekare büyüklüğe sahip.


Satış ofisinin önümüzdeki günlerde hazır olacağı Starlet Kadıköy Evleri projesinde daire teslimlerinin 2014 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor. Starlet Kadıköy Evleri'nde dairelere özel ankastre cihazlar, özel tasarımlı mutfak dolapları ve portmanto yer alıyor.


Starlet Kadıköy Evleri ödeme koşulları dahilinde banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Starlet Kadıköy Evleri fiyat listesi kapsamında dairelerin satış fiyatları 550 bin dolardan başlayıp, 775 bin dolara kadar çıkıyor.


Starlet Kadıköy Evleri nerede?

Starlet Kadıköy Evleri adres : Sahrayıcedid Mümin deresi sokak No:22 Kadıköy İSTANBUL



Starlet Kadıköy Evleri iletişim 

Telefon: 0 216 347 45 45

Web adresi: http://www.colakogluinsaat.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön