24 / 04 / 2024

Steelife hafif çelikle 3 ayda 1 hastane inşa ediyor!

Steelife hafif çelikle 3 ayda 1 hastane inşa ediyor!

Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın binaların hızlı kurulumunu sağlayan hafif çelik sayesinde 3 ayda 1 hastane inşa edebildiklerine dikkat çekti.



Hafif çelik yapı sektöründe bulunan Steelife, geliştirdiği teknolojilerini Yapı Fuarı'nda görücüye çıkarıyor. Türkiye'nin ilk hafif çelik sistemle üretilen binasını kurduklarını, son teknolojileri kullanarak 3 ayda 1 hastane inşa edebildiklerini anlatan Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, hastanelerin yanı sıra profesyonel kullanıma uygun binalar, sosyal tesisler, oteller, toplu konutlar için çözüm sunduklarını söyledi. 




Hafif çelik yapıların özelliklerine dikkat çeken Aydın, hafif çelik yapının esnek ve hafif bir yapı sistemi olduğunu kaydetti. Aydın aynı zamanda teknolojik altyapı ve yüksek standartlar ile üretilen ve bir sanayi ürünü olan hafif çelik yapıların kuruldukları günkü dayanıklılığını ömürleri t r boyunca aynı değerde sürdürdüğünü ifade etti. 



KIŞ KOŞULLARINDA DA KURULABİLİYOR 

Çeliğin ahşaptan 21 kata kadar, betonarmeden ise 10 kat daha esnek olduğuna da dikkat çeken Aydın, "Fabrikadaki üretim hatlarında tam otomatik gerçekleşen üretimin ardından şantiyeye sevk edilen binaları tamamen vida ve cıvata bağlantıları ile hızla kurabiliyoruz. Kurulum süreci iklim koşullarından bağımsız olarak da yürütülebiliyor. Ağır kış koşullarında ya da yazın ortasında kurulumlar yapıyoruz" dedi. 



Habertürk


Geri Dön