19 / 04 / 2024

Strada Bahçeşehir Konutları yüzde 5 peşinatla!

Strada Bahçeşehir Konutları yüzde 5 peşinatla!

Firma: Akzirve Gayrimenkul

Proje: Strada Bahçeşehir

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Strada Bahçeşehir projesi Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede yüzde 5 peşinat kampanyası uygulanıyor...



Dairelerin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanan Strada Bahçeşehir projesi üç etaptan oluşuyor. İstanbul Bahçeşehir'de yükselen Strada Bahçeşehir Evleri 105 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 
 

İnşaat alanı 350 bin metreare olarak belirlenen Strada bahçeşehir projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Strada Bahçeşehir Konutları Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. 
 

Strada Bahçeşehir Konutları toplam 2 bin 400 daire ve 100'den fazla ticari üniteden meydana geliyor. Projenin ilk etabında 747 daireye yer veriliyor. 
 

Akzirve Strada Bahçeşehir Evleri'nin ortak kullanım alanlarında; yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark ve yürüyüş yolları gibi olanaklar da olacak.

Strada Bahçeşehir Evleri proejsinde uygulanan ödeme kampanyası kapsamında daireler için yüzde 5 peşinat vermek yeterli oluyor. 
 

Adres: Mercedes Bulvarı no:137 Bahçeşehir 2. Kısım / İstanbul       

Tel: 444 33 58      
Web: www.stradabahcesehir.com  
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön