25 / 04 / 2024

Studio Life Sarıyer Projesi!

Studio Life Sarıyer Projesi!

Firma: Çiftçiler Gayrimenkul ve Noya İnşaat

Proje: Studio Life Sarıyer

Studio Life Sarıyer Projesi kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor... Fiyatlar 130 bin dolardan başlıyor



Studio Life projesi, Sarıyer Bölgesi içinde inşa ediliyor.  Studio Life Sarıyer  Projesi, Çifçiler Gayrimenkul ve Noya İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


Studio Life Sarıyer Projesi kapsamında bloklar 4+2 katlı olarak tasarlandı. Studio Life Sarıyer Projesi içinde 2 blok bulunuyor. 


Studio Life Sarıyer Projesi teslimleri Mart 2014'te yapılacak. Studio Life Sarıyer Projesi kapsamında 64 konut yer alıyor. 


Studio Life Sarıyer Projesi!


Studio Life Sarıyer Projesi satılık daireleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki daireleirn alanları 50 metrekareden başlıyor ve 150 metrekareye kadar yükseliyor. 


Studio Life Sarıyer Projesi toplamda 2 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projenin inşaat alanı ise 7 bin metrekare. 


Studio Life Sarıyer Projesi satış fiyatları 130 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Studio Life Sarıyer Projesi ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanıyor.


Studio Life Sarıyer Projesi adres : Rıdvanpaşa Sok. No:12 Göztepe / Kadıköy / İstanbul 


Studio Life Sarıyer Projesi iletişim

Tel: 0216 411 80 50 

Web: http://studiolifesariyer.com/


projeye sor



Geri Dön