26 / 04 / 2024

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık!

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Göztepe Projesi

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. 350-400 konuttan meydana gelecek Şua İnşaat Göztepe Projesi'nde inşaat çalışmaları Haziran'da başlayacak...



Şua İnşaat'ın kentsel dönüşüm bölgesinde hayata geçireceği Göztepe projesi, Merdivenköy'de inşa edilecek. Haziran'da okullar kapandıktan sonra başlanacak  Şua İnşaat  Göztepe projesinde bölge halkıyla yüzde 95 oranında anlaşma sağlandı. Şua İnşaat  Göztepe Projesi  satılık daire seçeneklerinden önce projeden bahsedelim. 


İnşaat çalışmalarının başlamasıyla Şua İnşaat Göztepe'de satış ofisi kurulacak. Ardından ise fiyatlar kesinlik kazanacak. Ancak Şua İnşaat Göztepe projesinde bazı değişiklikler yapılacak. 


Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık!

350-400 konut ve de ticari üniteden meydana gelen Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık daireler ve fiyatları hakkında satış ofisi henüz kurulmadığı için kesinlik söz konusu değil...



40 kattan oluşan tek kule halinde yükselen Şua İnşaat Göztepe Projesi kapsamında toplam arazi alanı 13 bin metrekare ve toplam alan 30 bin metrekare olarak belirlendi. 


Şua İnşaat Göztepe iletişim bilgileri

Telefon: 0216 499 34 02

Web Adresi: suainsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön