28 / 03 / 2024

Şua İnşaat sektördeki payını büyütüyor!

Şua İnşaat sektördeki payını büyütüyor!

PENDİK'in en değerli noktasında konumlandırılan Elite Side'da tüm çalışmalar tamamlandı. Bu ay teslimlerin başlayacağı projede son 40 daire, alternatif ödeme planları ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla sağlanan düşük oranlı kredilerle satışa sunuldu....



PENDİK'in en değerli noktasında konumlandırılan Elite Side'da tüm çalışmalar tamamlandı. Bu ay teslimlerin başlayacağı projede son 40 daire, alternatif ödeme planları ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla sağlanan düşük oranlı kredilerle satışa sunuldu. Porselen cephe kaplamasıyla bölgede özel bir yer edinen projenin son daireleri 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Elite Side'da, 60 aya % 0.69 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. 7 bloktan meydana gelen Elite Side'da blokların 3'ü ikiz, 1'i tek blok olarak planlandı. 


Şua İnşaat sektördeki payını büyütüynr Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı Markalı konut sektörünün önemli aktörlerinden Şua İnşaat, Elite City'nin ardından Elite Side projesinde de teslimlere başladı. Projelerindeki son daireleri avantajlı ödeme planlarıyla satışa sunan firma, sektördeki yatırımlarına aralıksız devam ediyor itibarıyla teslimlere başladık. Bu projelerimizin yanı sıra İstanbul Anadolu yakasında hayata geçireceğimiz büyük ölçekli bir projemiz bulunuyor. 2014 yılında yatırımlarımıza devam ederken, inşaat sektöründeki payımızı daha da yukarıya taşıyacağız" dedi. 


SON DAİRELER 320 BİN TL'DEN SATIŞTA GEÇTİĞİMİZ 


aralık ayında teslimlerine başladığı Elite City projesinde son daireler ile home-office'leri satışa sunan Şua İnşaat, Pendik'te inşa ettiği Elite Side projesinde de teslimlere başladı. Sektördeki yatırımlarına ara vermeksizin devam edeceklerini belirten Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, "Elite City projemizle Atakent bölgesinin en çok tercih edilen projelerinden birine imzamızı attık. 


Mimarisiyle ve donatılarıyla çevresine değer kazandıran bir proje olarak konumlandı. 

Şu an son 40 daireyi ve homeoffice'leri satışa sunduk. Bununla birlikte Pendik'te inşa ettiğimiz Elite Side projemizde de aralık ayı Atakent'te inşa edilen Elite City'de 1+1 daireler 320 bin TL'den, 2+1 daireler 469 bin TL'den, 3+1 daireler ise 701 bin TL'den başlıyor. 

Home-office'lerin fiyatları ise 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

24 ay vadeye 0 faizle, 120 aya kadar ise % 0.69'dan başlayan faiz oranıyla vadelendirme yapılıyor. 

Geniş sosyal yaşam ve spor alanlarının sunulduğu projede açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, oyun alanları, alışveriş birimleri, kreş ve 24 saat özel güvenlik bulunuyor. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön