20 / 04 / 2024

Şua İnşaat'ın Fikirtepe Elite Concept projesine ruhsat verildi!

Şua İnşaat'ın Fikirtepe Elite Concept projesine ruhsat verildi!

Şua İnşaat tarafından Elite Concept adıyla satışa açılacak olan projenin adasına Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ruhsat verildi...




Fikirtepe'de yeni bir ruhsat daha verildi. Bakanlar Kurulu kararı ile riskli alan ilan edilip , İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ruhsatlandırılan Kadıköy İlçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde 17 adet iksa ruhsatı , 17 adet yapı ruhsatı , 6 adet tadilat ruhsatı verildi. 


Şua İnşaat tarafından Elite Concept adıyla yapılacak olan adaya verilen ruhsat ile bir adada da inşaat başlatılarak , bir an önce mal sahiplerinin dairelerine kavuşmaları için çalışmalar seri şekilde devam ediyor.


785 daire ve 26 dükkan olarak planlanan Elite Concept Fikirtepe projesi 24 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. Projede 1+1, 2+1 3+1, 4+1 daireler yer alıyor.


Şua İnşaat ın Fikirtepe Elite Concept projesine ruhsat verildi!


Tel: 444 9 782

Web: http://www.suainsaat.com.tr/tr/frontpage

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Kentsel dönüşümün merkezi Kadıköy Fikirtepe'de Elite Concept projesini hayata geçiren Şua inşaat, proje ruhsatını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan aldı. Fikirtepe'de konumlanan proje, yaklaşık 24 bin metrekarelik arsa üzerinde, 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşuyor. Yaklaşık 3 bin kişinin yaşayacağı projenin 10 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrıldı. Ocak 2017'de tamamlanacak RSG iç Mimarlık, markalı konut, ofis projeleri, turizm işletmeleri, sosyal mekanlar ve sağlık yapıları gibi birçok farklı alanda iç mimari ve uygulama projelerine imza atıyor. Şirketin cephe ve iç mekanlarını tasarladığı izmir Çeşme'deki Verano Şantiye, doğayla bütünleşen, yalın ve fonksiyonel tasarımlara sahip. Toplam 10 villadan oluşan projenin Ocak 2017'de tamamlanması planlanıyor. Her biri toplamda 120 m2'lik alana konumlandırılan villalar, özel banyolu 4 oda, salon ve mutfaktan oluşuyor. 


Ekonomist


Geri Dön